Kvällens uppdatering


Slutet gott, allting gott. Eftermiddagen blev väldigt lugn och stillsam, efter att ha sett på "Monsters Inc" funderade vi på vad vi skulle hitta på här näst.  En sväng hem till mormor bestämde vi oss för och det visade sig bli en riktig släktträff hemma hos mormor. Båda Hugos morbröder var där och så lilla kusin Svea. Hemma hos mormor var inte bara mammas bröder Joel och Jakob utan även mormors bror Hans var där tillsammans med hans Helena. Blev en mysig avslutning på 1:a advent. Nu är det bara en vecka kvar till 2:a advent och då är Hugos bröder här så då ska vi ha en riktigt advents frukost och tända ljus nr 2, det blir mysigt.

Nu ska jag krypa upp i soffan under en varm filt och smutta på en liten kopp glögg och en lussebulle. Imorgon är det måndag och början på en ny vecka. Är föresten inte vilken måndag som helst utan min brors fru och min svägerska Elin fyller år och det ska vi så klart fira!

Önskar er en fortsatt mysig 1:a advents kväll
Många kramar Julia

P.s Bilderna är från gårdagens middag, visst är det vackert.

Kommentarer
Postat av: Mamma till William

Godmorgon gumman..Ja tiden går allt för snabbt nu när man har små här hemma..Gäller att njuta av tiden man har hemma med de små godingarna.Men vi får hoppas att det snart flyttar in en bebis i magen här igen så man får vara hemma ett bra tag till men det visar sig.Ha en skön måndag.Gott med sushi :) Mysigt med släkt fest och träffa nära och kära.kram krma

2010-11-29 @ 09:58:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mamma till William

Hej gumman.Så mysigt med en ledig dag och pulk ålning med din prins.Har inte köpt pulka till min prins än och är lita osäker om ja ska eller vänta tills nästa år..Ja det visar sig.

Ska ha apelsinerna o limen i jul grupperna som jag håller på att fixa..ska göra de klara i dag...de är torkade i ugnen men det förstod du säkert.Ha en mysig dag söta.kram kram

2010-11-29 @ 10:35:26
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Therese - Tävling pågår

Vad mysigt! :)



Vi testade att ge honom gröten tidigare på eftermiddagen för vi trodde att han kanske fick ont i magen av den på natten. Han verkade ha lite gaser i magen och vred mkt på sig, men så enkelt var det nog inte. Det är nog inte därför han sover dåligt.



Ha en härlig dag i snön! KRAM

2010-11-29 @ 10:45:59
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0