Såå gott


Hugo igår kväll när vi mumsade på lite jordgubbar :-)


En liten uppdatering..


Aningen glest ibland inläggen just nu eller vad tycker ni !?? Tycker dagarna bara rusar förbi och jag försöker spendera så mycket som möjligt av denna lediga tid tillsammans med mina nära och kära, hur mycket ledig tid man nu har som studerande (ingen??).

Idag har vi haft en jätte msyig dag här hemma. Hugo och jag tog oss en lååång sovmorgon efter en ganska så stökig natt, då Hugo har vaknat av mardrömmar ett x-antal gånger, lille gubben. Vid lunchtid kom vi iallafall ur morgonrockarna. Har en liten kille som bara Ä L S K A R att ligga och titta på barnprogram i mamma och pappas säng och skullle nog gärna legat där hela dagen om han fick :-)

På eftermiddagskvisten for pappa J iväg mot värmland för att hämta våra grannars hundar"Izy" & "Chili" som vi ska vara hundvakt åt några dagar tills de behagar komma hem från Goa ;-) (vet att ni kikar in här lite då och då våra fina vänner, hoppas ni har det bra i värmen. Vi saknar er här hemma !)

Kvällen har vi spenderat tillsammans med mormor, morbror Joel och hans fru Elin, morbror Jakob och så lilla kusin Svea. Full rulle med andra ord !!!


Dags att slå sig ner i soffan en stund

På återseende imorgon igen.

KRAM J



Kommentarer
Postat av: Lina S.

Älskar dina bilder Julia. Kram

2011-12-30 @ 01:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0