Underbara höst


Dessa bilder är dock tagna förra hösten, för vi har nämligen inte riktigt nått den färgsprakande hösten än.  Men den närmar sig med stormsteg...


Välkommen lördag


Ååh idag har jag riktiga höstkänslor i kroppen, ska bli såå kul att få lite höstfint här hemma. Kasta alla gamla sommar blommor som vid det här laget gjort sitt.

Även Hugo är på strålande humör idag, han har nämligen varit lite ledsen och väldigt trött ett par dagar nu. Trodde nästan han skulle gå och bli sjuk då han haft lite feber om nätterna med. Men han är varken sjuk eller på väg att bli förkyld. Hugo har nämligen fått tre stycken (!) nya käktänder, och dessa små rackarna har gjort att min lille prins haft ont  :(

Tyvärr kommer dom nog irritera honom ett tag till då det inte riktigt har tittat fram helt och hållet ännu. Ibland är det jobbigt att vara liten..

Om en stund ska vi bege oss iväg till Plantagen i jakt på höstlökar och så min höstfavorit, vit ljung. Efter de blir det en sväng hem till farmor och farfar Arne för en liten fika och så ska vi säga "hejdå huset" för om cirka en vecka flyttar farmor och farfar Arne till en nytt hus lite mer ute på landet, vilket kommer bli perfekt för lille Hugo :)

Dags att sätta fart om vi ska komma iväg nångång :)






Kommentarer
Postat av: Nina

Visst är hösten underbar! Jättefina bilder :)

Kram Nina.

2011-09-24 @ 14:59:13
URL: http://anina.blogg.se/
Postat av: Julia (Mitt i allt Vitt)

Tack Nina =)



Vi har haft jätte fin väder här precis hela dagen, satt till och med utomhus och åt lunch idag :)

Kram Julia

2011-09-24 @ 18:51:45
URL: http://mittialltvitt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0