En kväll i Nora

 
Lilla Nelly iaktar Hugo i hopp om att han ska tappa lite rabarberpaj på golvet :-)
 
 
 
 
  En sen liten uppdatering...
 
    
 
 
Äntligen äntligen, har haft problem med att ladda upp bilder men nu verkar det fungera igen (?) känns lite tomt att lägga upp ett inlägg utan bilder, det är ju trots allt bilderna som gör bloggen, eller åtminstone en hel del.
 
Dessa bilder är dock inte från idag utan från igår då vi var bjudna hem till Anki och Rickard på lite god mat, närmare bestämt vildanka, hasselbackspotatis, kantarellsås och sallad samt rabarberpaj med vaniljvisp till efterrätt, riktig sommar mat !! :-)
 
 
 
 
Mor & son !
 
 
 
Efter att vi ätit en bit mat satte vi J och R på att plocka undan medan Anki och jag gick upp på övervåningen för att titta på deras "nya" sovrum, ljus och fint !! Älskar't, och så passade jag på att kika på lite babysaker också så klart ;-) Anki och Rickard ska nämligen få en liten bebis i Augusti, mys !!!
 
 
 
En törstig Hugo :-)
 
 
 
 

Oj så klockan springer iväg snart dags att hoppa i säng, imorgon ska det tydligen bli sommarväder och med de menar jag  SO L (!!!) om man nu vågar lita på de återstår att se, men utifall att så är det nog bäst att sova så man orkar upp i tid ! ;-)
 
 
 
 
 
  På återseende raringar !!
 
  
   Kraam Julia
 
  
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0