Busungar !!

 
Hugo med bollen i högsta hugg... 
 
 
 
  En riktig toppendag
 
  
 
Idag har vi haft en riktig toppen dag och hunnit med såå mycket, så mycket att Hugo blev så trött så han somnade i soffan :-) Vår förmiddag spenderade vi i Karlslund tillsammans med morbror Joel och hans familj och så kom mormor/farmor också ! 

Hugo och Svea satte igång och busa med de samma och var inte spciellt intresserade av att äta varken brunch eller fika tillsammans med oss andra, - nej varför ska man göra de när man kan busa med kusinen, sparka boll, bygga kojor och smyga runt i labyrinter ?? :-)
 
 
 
Lilla Svea :-)
 
 

Vid 13-tiden började det dock åska och regna så då var det bara att bege sig hemåt igen. Jaha, då var det slut på det fina vädret för idag då (trodde jag) men icke, när vi kom hem sken solen från en blå himmel (!!!?) så då fick det bli bad i poolen och lite soltid för mamma i familjen :-) skööönt !!!
 
 
Framåt kvällen kom finaste Anki och Rickard, som Hugo längtat !! Har ju inte träffats sen midsommarafton !!! :-) Så då blev ännu mera bus och stoj så nu sover Hugo gott vill jag lova. Tack för en jätte mysig kväll ! 
 

Nu blir det sängen, för nu är mamma också trött ;-)
 
 
 
 
 
  På återseende
 
 
  KRAM J
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0