Hello sunshines !!!


Jösses vad varmt vi hade här hos oss igår, men som vanligt inget strandväder...

Tänka sig att det ska vara så svårt att få vakna till en blå himmel och en stooor sol. Förra sommaren var vi och badade såå många gånger, kan kanppt räkna hur många dagar vi spenderade på stranden. Denna sommaren har vi haft 1 stranddag. En stranddag för mig är sol och bad en hel dag!

Men vem vet vad augusti har att bjuda på? jag hoppas iallafall på en varm varm augusti månad, det vore underbart.

Igår njöt vi i alla fall av en god middag utomhus tillsammans med våra fina grannar Hasse & Sussie. Grillad kyckling, en super god sallad (gjord av mig för omväxlingsskull, reste gjorde min J iordning :) ), BBQ-dipp, samt nybakad baguette till serverades hemma hos familjen A. Vi har nämligen lite ont om sittplatser hemma hos oss då bordet ej är färdigt riktigt ännu :)




Om en liten stund ska jag (som igår vi den här tidpunkten) bege mig till jobbet. Idag kör jag dock ett något längre arbetspass än igår.

Min eftermiddag däremot ska jag spendera tillsammans med min underbara familj! Längtar redan...


Önskar er en fin dag.
Stor Kram Julia





God morgon solstrålar !!


Var bara tvungen att visa er några bilder från gårdagens kvällsdopp. Nu har vi varit och badat flera kvällar i rad och igår kom ju Filip och Melvin till oss så då fick det så klart bli ytterligare ett dopp så även dom fick känna hur skönt det är i vattnet på kvällen.

För igår var det riktigt skönt i "vår lilla badsjö". Vi hoppade, simmade och busade i vattnet i säkert 1 ½ timme. Filip, Melvin, Hugo, Alice, Pappa J och så jag. (Hasse stannade kvar på stranden med Alice lilla "Chili") Väldigt uppskattat kan jag berätta! På vägen hem hade vi dock tre lite frusna killar i baksätet under varsin filt :) Fär visst fryser man lite när man väl kommer upp...

Om en liten stund ska jag bege mig till jobbet och jobba några timmar. Slutar dock inte alls sent idag vilket är väääldigt skönt en dag som denna. Senare idag ska grabbarna grus åka hem till farmor och bada (var det sagt, vi får se vad vädret säger) Pappa J ska fortsätta med bordet. Sedan ska vi hjälpa morfar att flytta :)

Fullt upp hela långa dagen med andra ord.
Önskar er en underbar lördag.


På återseende raringar.
Kramar Julia



Pappa J och "Zeke"

Min finaste lille kille.

Mor & Son.

Busen :)


God morgon freeeedag !!!!


Har sagt det förut, men fredag är definitivt min favorit dag. Kan inte annat än Älska fredagar. Just denna fredag kommer dessutom Hugos storebröder Filip och Melvin hit, och dom är efterlängtade må ni tro speciellt med tanke på att dom var här på en "snabbvisit" tidigare i veckan.

Idag väntar "hemmafix". Köksbordet var tydligen inget litet projekt och kommer nog ta ett tag. Vi ska dock inte måla bordet längre utan det ska vitbetsas (lovar att lägga upp bilder när det är klart) :)

Senare i eftermiddag ska jag även bege mig in till stan & Njoy för att köra ett spinnigpass. Det lär däremot bli ruskigt jobbigt idag, har nämligen vääärldens träningsvärk sen förra passet...

Nu ska jag ta och få i mig en lätt frukost bestående av havregrynsgröt med äppelmos till, så gott!! Tycker i alla fall mamma Julia. Resten av familjen föredrar välling, smörgås med ost, smörgås med marmelad, oboy, juice och kaffe :)

Nu ska vi fånga denna underbara fredag så mycket vi bara kan, för den kommer aldrig tillbaka igen.


/Kramar J






Tjejkväll !!


För en liten stund sedan somnade min lille prins här hemma. Blev en sen kväll för honom idag, men så blir det när man vänder på dygnet :)

Själv ska jag krypa upp i soffan tillsammans med Alice (som jag brukar "låna hem" då jag vill titta på romantiska filmer, och jaa J är väldigt glad att Alice finns för då slipper han se dom) och titta på en så kallad Chick flick.På filmduken idag visas nämligen " Letters to Juliet".






Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet hon hittat handlar om. LETTERS TO JULIET är en film om evig längtan efter äkta kärlek i hjärtat av romantikens Toscana.


Nu väntar soffan...

På återseende imorgon igen.
Kramar Juliet




Anki, Hugo och "Pappa Rickard" ute på bryggan

Fina Anki & Rickard

Moi !

Mina två älsklingar

På väg tillbaka från sjön


Hej raringar !!


Wow vilken dag, och vilken fantastisk värme vi har i vårt avlånga land just nu. I like it alot !! Denna onsdag har vi spenderat uppe i Nora hos våra fina vänner Anki och "Pappa Rickard" (som även är Hugos gudfar) och vädret har verkligen varit med oss idag.

Efter lite lek och bus hemma hos A & R passade vi på att gå ner till sjön för att ta ett välbehövligt dopp. Kan berätta att jag är lite utav en badkruka i vanliga fall men just idag var det faktiskt jag som kom i först. Det var nämligen såå skönt i vattnet eller så var det helt enkelt jag som var sååå VARM !! :)

På vägen hem hade vi en liten kille som vi mot alla odds försökte hålla vaken, vilket vi inte lyckades med så där jätte bra. Så nu har vi en väldigt pigg Hugo här hemma, och vad hittar man på då så här på kvällskvisten...

Man åker och tar ett kvällsdopp så klart !!!


På återseende.
/Kram Julia




Freddy Purefittness träningsbyxor


God kväll sötisar !!


Ikväll tror jag jag gjorde mitt bästa spinningpass någonsin. Det var så där riktigt skönt och jag kände mig helnöjd efteråt. Så underbart !

När jag kom hem från träningen möttes jag av en super glad Hugo som genast ville berätta vad han och Sussie hade gjort medans mamma tränade. Det var allt från hoppa studsmatta till promenad i skogen med hundarna. Min lille solstråle :)

Nu sover han dock sedan snart två timmar tillbaka. Även jag var såå trött när jag skulle lägga Hugo att jag somnade jag med. Finns ju inget mysigare än att ligga där bredvid honom och lyssna till hans andetag. Så mysigt.

Men nu är jag vaken igen och ska snart sätta mig på altanen en stund om njuta av en kopp te. Det är fortfarande jätte varmt ute, tror minsann termometern visar över 20 grader (!!) helt fantastiskt.

Hoppas ni haft en fin kväll.
Ses imorgon, då ska jag ta mig en välbehövlig sovmorgon . Me like !!!


Natti Natti
/Kram J




God morgon raringar !!!


WOW vilken underbart väder vi har ute idag. Själv är jag uppe med tuppen och ska snart bege mig till jobbet. Egentligen skulle jag ha jobbat kväll denna tisdag men tackvare min fina vän Alexandra ska jag istället jobba dag. Tusen tack för att du ville byta arbetspass med mig gumman!

Idag är det ju även tisdag, och tisdagar för mig innebär spinning, tyvärr så ska Joacim bort senare idag så jag trodde jag skulle missa detta spinningpass. Men så igår kväll ringde våran snälla granne Sussie och sa att Hugo kunde vara där medan mamma tränar. Så ett stort tack även till dig Sussie :) Känner mig så lyckligt lottad som har så fina vänner omkring mig.

Nu är det nog bäst jag ger mig iväg till jobbet.
Hoppas på att detta arbetspass går foort så jag får komma hem till mina killar igen!

Önskar er en fin tisdag.
/Kramar J




Hugo åker rutschkana hemma på gården. Behöver jag tillägga hur kul att tycker att det är?? ;)

Full fart framåt !!!!


God morgon måndag !!


Känns såå skönt med måndag idag. Ska starta denna måndag med att ringa en massa viktiga samtal (igen) bland annat ska jag ringa och boka en tid hos optikern, jag behöver nämligen göra en synundersökning och de så fort som möjligt. Borde egentligen ha gjort detta för lääänge sen. Så kort sagt är det nog tur att jag ska börja studera till hösten annars hade jag nog aldrig fått det gjort..

Ska även börja se mig om efter en ny laptop vilket också behövs till studierna. Frågan är ju bara vad man ska ha?? Har fått en del tips på att köpa en mindre laptop, vilket tydligen ska vara väldigt smidigt att ha med sig. Jag personligen är dock en aning skeptiskt till de. Ska ju spendera ett antal timmar framför datorn och då vill jag ha en stor skärm i hopp om att inte bli lika trött i ögonen :)


Meeer fart mamma !!!

Senare i eftermiddag ska jag bege mig till jobbet några timmar. Längtar redan, för ikväll ska jag jobba med bästaste Alexandra och vi har såå mycket att prata om. Nu ska jag sätta fart här hemma..



Önskar er en fin dag !



/Kramar Julia




God kväll raringar !!


Usch, denna söndag bjöd verkligen inte på något vidare somrigt väder. Mulet och regn är vad vi har haft här hemma i väder väg idag.

Dessa dagar brukar dock resultera i att vi får en massa gjort på hemmaplan, sånt som man inte har lust att fixa och dona med det där dagarna när solen skiner. Så dagen till ära har vi målat, eller rättare sagt J är nog den som målat mest ;)

Snart får vi nämligen hem Hugos tripp-trapp stol som varit inlämnad för lackering. (Ja jag vet, det har tagit lååång tid men nu är den snart äntligen klar) vad det blev för färg tänker jag dock inte avlöja ännu :)

Idag är det vårat köksbord som fått sig en rejäl makeover. Då jag fått en hel del tips via andra bloggar ang just vårat köksbord blev jag så sugen på att fixa iordning de själv istället för att lämna in det. Så nu hoppas jag det blir super snyggt!!

Så har våran dag sett ut. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad sedan väntar min älskling på mig i soffan. Filmmys och en massa gott att äta, love it!

På återseende.
/Kram J



Upptäcka, Undersöka & Utforska


Syskonkärlek


Sommar när den är som bäst



Tänk att ett år kan gå så fort...


Sent igår kväll satt jag uppe och tittade på bilder från förra sommaren. Kan knappt förstå att det är ett helt år sedan dessa bilder togs. Minns det ju så väl, pick-nick i stadsparken med alla mina killar, kaffe, kakor, bullar, saft, gungor, sol, rutschkana race :) såå mysigt!

Denna sommar (den är ju i och för sig inte slut än) har hittils inte bjudit på något vidare värst strandväder. I alla fall inte här. Och då menar jag strandväder med stort S. Klarblå himmel inte ett moln och en stråålande sol. Men vem vet vad augusti bjuder på...

Denna söndag ska vi snart sätta igång och "fånga". Idag är det dock en aning svalare ute, i alla fall om man jämför med gårdagens 30 grader i skuggan (!) såå skönt. Idag åker vi iväg på en liten dagstripp. Kan vara skönt att komma bort och rensa tankarna lite. Det behövs dagar som dessa.


Önskar er en fin söndag.
På återseende.


/Kram J






Det finns inga ord som räcker till...



Min lille badkille.

Hugo visar Hasse (som hörde att Hugo badade då han gick förbi med hundarna) att han kan dyka :)



Hugo ville att mamma också skulle bada och vad gör man inte för sina barn? ;)


Godkväll Raringar !


Wow vilken dag vi haft idag. Fick såå mycket energi efter dagens spinningpass och det kändes verkligen hur bra som helst. Tror nog att det är just den träningsformen som passar mig bäst !

Tidigare idag åkte vi en sväng hem till farmor och farfar Arne och fikade en stund, kaffe och smörgås blev det för min del och det smakar ju såklart godast när man precis varit och tränat. Medan vi vuxna fikade sprang Hugo omkring och lekte med Sojja. Dom kommer verkligen bli bästa vänner dom där två :)

Kvällen spenderade vi på hemmaplan med att leka, bada, titta på "Tingeling" (som just nu är favoriten bland filmer här hemma) Även Hugos söta Alice har varit hemma hos oss nästan heeela kvällen, Hugo = HEL nöjd! Nu sover dock våran lille "Hugge" som en stock! Man blir nämligen vääldigt trött av att bada...

Nu: En kall öl på altanen tillsammans med goa grannar!


På återseende.
Kram J


Idag åker mitt kära måttband fram igen. För nu är ju faktiskt semestern slut, i alla fall för min del och nu vill jag börja träna igen!! Ska bli såå skönt att hoppa upp på cykeln idag. För idag står det SPINNING på schemat. Detta spinningspass får jag dock försöka att inte ge max. Vill inte riskera att få samma problem med bäckenet som jag hade precis innan jag gick på semsester, lugn start med andra ord...

 

 

Min nya kompis!!!

Jag ska även inhandla ett hopprep som jag kan varva spinningen med nu i höst. Det är dessutom ett enkelt sätt att kunna röra på sig precis varje dag. Hopprep ska tydligen vara superbra både för konditionen och fettförbränningen. Nu är det dock bäst jag gör mig iordning så jag kommer iväg någongång :)

 



Hoppas ni får en underbar fredag!!

/Kram J


J's Vegetariska vårrullar. Såå goda !


Till maten: Föredrar jag en alkoholfri Birra Moretti istället för ett glas rött.


Blev inget regnväder idag, och för det kan vi ju inte annat än tacka! Istället har vi haft en jätte varm och skön dag. Men inga undantag för något fint väder inte, i alla fall inte om man frågar Hugo, vi skulle absolut se klart på "Tingeling" innan ideer som att gå ut kom på frågan...

Eftermiddagen spenderade vi sedan på hemmaplan förutom ett kort lite break mitt i allt för att inhandla lite råvaror inför kvällens middag. Tidigare idag bjöd vi nämligen hem familjen A på asiatisk middag. Är verkligen lyckligt lottad som har min J, min alldeles egna kock! Tack för en fantastisk god middag älskling!!

Efter middagen förflyttade vi oss hem till familjen A för att njuta av en god latte, vanlijglass och chokladkaka, mums såå gott !!

Nu sover Hugo sedan cirka en timme tillbaka och jag ska krypa upp i soffan och vila ögonen på en romantisk komedi :)

Ses imorgon.
Kram J





Igår när vi var på utflykt fick vi med oss dessa färgstarka kritor hem. Hugo tyckte det var super skoj att måla och passade även på att måla sig själv med kritorna också så fort mamma tittade åt ett annat håll...


Hej Raringar !!!


Idag ska vi tydligen få en regning torsdag i vår lilla stad. Passar oss ganska bra, eller i alla fall mig som denna dag har vääldigt ont i mitt bäcken. Har haft ont i bäckenet en hel del under semestern tyvärr. Men nästa vecka ska jag sätta igång med träningen igen och då hoppas jag att jag mår lite bättre om inte annat kanske träningen gör att det blir bättre (?)

Hmm, jag kanske borde börja varva spinningen med simning? Då menar jag förstårs inte som världens träningspass utan mer motionssimma några längder. Vi har nämligen en simhall inte alls långt från där vi bor och en gång i veckan på detta bad värmer dom upp bassängen till 37 grader, då kan man på förmiddagar komma dit och simma om man vill. Vore perfekt för mig ! (tåls att fundera på om inte annat)

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid Hugo och titta på "Tingeling" en stund. Eller nej, först ska jag göra mig en latte sen ska jag krypa upp i soffan :)


Önskar er en fin dag.
Kramar J


RSS 2.0