Fredagsmiddag för två
 
 
 
 
 
Underbara fredag !!
 
 
 
 
 
Vilken fredag vi fick idag, det trodde man verkligen inte när man gick och la sig igår kväll. Vaknade nämligen upp till en helt vit trädgård, fyllt med snö, helt underbart. Hugo blev helt överlycklig och ville så klart gå ut med de samma. Fick dock bli en kortis ute idag då vi misstänker att vår lille herre har fått vattkoppor.
 
 
 
 
 
Kvällens middag, panerad torsk med kokt potatis, färska brytbönor samt en sås till gjord på en klick creamfresch, kräftfond, ytterst lite senap, persilja och rom. Så otroligt gott
 
 
 
 

Till middagen tidigare ikväll bad jag min käre man att åka iväg till systemet och köpa något gott vin till maten. Inte det lättaste att hitta ett vitt gott och alkoholfritt vin, men detta som vi (eller kanske snarare jag) drack till maten hette Loxton Semillon Chardonney (nr 1901) 
 
 
Nu är vi dock mätta och belåtna här hemma och ska precis slå oss ner framför några avsnitt av serien "Game of thrones", spännade spännade...
 
Önskar er en fortsatt fin kväll
 
 
Kramar Julia
 
 
 
 

 
 
Sötaste kaninen från Jellycat och en ljusrosa filt från newbie får följa med till bb när
lillasyster tänker titta ut :)
 
 
 
 
 
Förberedelser
 
 
 
 
Som jag skrivit tidigare så går det så mycket fortare andra gången man väntar barn. Man hinner inte riktigt med helt enkelt. Men nu så smått börjar jag kunna bocka av det ena efter det andra. Har så klart en del kvar efter storebror men mycket behövs fyllas på.
 
 
 
 
Lika söt som den är mjuk, lilla(syster) kanin.
 
 
 
Valde när Hugo var liten att göra mig av med både vagn och babyskydd till bilen, kändes lite som om ifall vi skulle skaffa ett syskon till Hugo så var det inget vi tänkte skaffa tätt och då var det lika bra att göra sig av med såna saker. 
 
Men nu är iallafall babyskyddet inskaffat fick bli samma modell som vi hade till Hugo, en brio primo, men vad det blir för vagn har vi inte riktigt bestämt ännu. Det lutar dock åt en Bugaboo denna gång men kan också bli en brio go. Återstår att se helt enkelt :))
 
 
Nu ska jag ta och göra mig en kopp te här hemma sen hade jag tänkt försöka komma ut på en promenad innan ovädret drar in. Ska tydligen komma massor av snö här i örebro under kvällen/natten till fredag, men den är efterlängtad !!! 
 
 
På återseende
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Bilder från ihelgen då vi tände första ljuset i advent här hemma. 
 
 
 
 
 
 
Redo för pulka
 
 
 

Nu äntligen står det i tidningen att det ska komma snö, ska till och med kunna bli ett par minus och sol lagom till andra advent. Kanske man skulle packa ner lite varm choklad och ge sig ut och åka pulka. Har iallafall en liten kille här som längtat väldigt mycket efter första snön...
 
 
 
 
 
 
Kör samma adventsljusstake som förra vintern. Märket är House Doctor och jag gillar verkligen enkelheten med den. 
 
 
 
 
Det ska dock inte vara något vidarevärst väder på torsdag då snön väntas komma in, minusgrader, massor av snö och så ska det kunna komma att blåsa uppemot 30 ms i vindbyarna. Gäller att stanna inne helt enkelt.
 
 
Men de är på torsdag de, och imorgon är det ju onsdag och då tänkte vi försöka komma ut och få lite friskluft. Har haft en liten krasslig Hugo här hemma måndag och tisdag så att komma ut en stund imorgon skulle inte skada :)
 
 
Nu ska jag ta och tappa upp ett bad, så skönt att bada denna årstid. Skumbad med badbomb blir det denna tisdag....
 
 
På återseende raringar
KRAM Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0