Hugos egenpysslade marshmallows som vi gjorde här om dagen.
 
 
 
 
 
Freeeeedag !!!!
 
 
 
 
Bästa dagen på veckan, eller vad säger ni?? Idag har jag fått en hel del gjort här hemma, dock ingen godisfabrik som på bilderna :) Har putsat fönster, dammsugit och torkat golv, en riktig städddag inför första advent helt enkelt !
 
 
 
 
 
marshmallows, smält chocklad och strössel, var det tre "ingredienser" som behövdes för att få till dessa marshmallows klubbor :)
 
 
 
 
Tycker det kan vara så svårt denna årstid att komma på någonting att sysselsätta sig med på lediga dagar. Hugo gillar dock att baka och fixa i köket, och då kom jag att tänka på liknade "klubbor" gjorda även dom av marshmallows som jag såg i Allt om mat förra veckan. Perfekt pyssel och så blev dom ju himla goda med :))
 
 
 
 
Mums tyckte både Hugo och mamma :)
 
 
 
Nu ska det dock varken pysslas eller städas något mer här hemma, ett varmt bad är förberett och lite tända ljus. Perfekt start på helgen....
 
 
På återseende
 
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 


Lagom adventspynt, hyacinter i mossa. Älskar just hyacinter, håller mig dock oftast till vita men igår fick även en blå till Hugos rum följa med hem. 
 
 
 
 
Tänk, snart är det 1:a advent...
 
 
 
 
Sitter här under en varm och go filt i soffan, står en kopp glögg på vardagsrumsbordet och en liten skål med pepparkakor bredvid. Tidigare ikväll på vägen hem från farmor passade jag på att plocka med mig lite mossa hem. Tänkt vad lite mossa kan göra. Nu känns hyacinterna ombonade i sina små krukor :)
 
 
 
Har faktiskt i år, tjuvstartat lite vad det gäller adventsstjärnor och adventsljusstakar. Har dock aldrig hänt tidigare ska jag erkänna. Brukar oftast vara den som sätter upp ljusstakar och stjärnor sist men så blev det inte i detta år :)) skyller på graviditeten och lusten att "boa" lite här och där, eller ja nästan överallt.
 
 
 
Nej, dags att hoppa i säng. Imorgon blir det en snabbis på stan. 30-års present till svägerskan ska inhandlas.
 
 
 
 
 
Sov så gott raringar 
 
 
KRAM J 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Sötaste lilla koftan till lillasyster
 
 
 
 
Hej lördag !!
 
 
  
Här hemma har vi haft lite "pysseldag" idag. Fixat i de kommande skötrumet till lillasyster, skötbädden är på plats och hyllor och skåp är nu färdigmålade. Har valt att skötrummet (som även agerar tvättrum) ska gå i grått och vitt med lite inslag av rosa så klart :))
 
 
 
 
Har blivit helt förälskad i alla söta små kläder från kappahls märke newbie.
Finns så otroligt mycket sött så man nästan smäller av.
 
 
 

Nu är det dock färdigpysslat inne i skötrummet så nu ska jag hoppa in i en dusch, bara vänta på att västerbottenpajen i ugnen ska bli färdig. Ikväll vankas det kräftskiva hos vännerna. Sååå gott !!! 
 
Hoppas ni har en mysig lördag där ute
 
KRAM Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Nu är tavlorna med motiv från Jan Lööfs "Skrotnisse" och
"Örnis bilar" på plats i Hugos rum, även brevlådan från Bruka Design har kommit upp på väggen :)
 
 
 
 
 
Välkommen söndag
 
 
 
 

...men inte vilken söndag som helst, för just denna söndag är det nämligen Hugos namnsdag, och det måste vi så klart fira med lite god söndagsfika :)) minns mina egna namnsdagar sen jag var liten, fick alltid ett litet paket och så fikade vi med något extra, mysiga minnen
 
 
 
 
 
 
Kudden i soffan (som Hugo förövrigt säger är en bild på vår egen katt Pingu, och kan förstå honom för han är slåående lik) som fick följa med hem från Stockholmstrippen tidigare i höstas. 
 
 
 
 
 
Men dagen har inte bara bestått av namnsdagsfirande, vi har fixat och donat en hel del på Hugos rum dagen till ära. Alltid kul med lite förnyelse även om det kanske mest är mamma i familjen som tycker det är roligast :))
 
 
 
 
 
 
Affischen från boken "Skrotnisse" av Jan Lööf som Hugo fått av mormor har äntligen kommit upp på väggen, Hugo älskar Jan Lööfs böcker och just "Skrotnisse" lika så "Örnis bilar" är storfavoriterna
 
 
 
 
 
Nu ska vi snart ge oss ut i regnet Hugo och jag, blir regnkläder på för hela slanten. Har nämligen regnat här mer eller mindre hela dagen. Blir en sväng till affären, ett stopp i lekparken sedan ska vi hem och planera middagen...
 
 
 
 
Hugo bjuder på fika, idag i form av glass och cupcake :) 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin söndag
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fredagsblommorna på bordet och lillasysters lilla body och byxa bredvid.
 
 
 
 
 
Sött som socker
 
 
 
Igår var vår granntjej Alexandra här  med en liten present åt Hugos lillasyster, japp det kommer en liten bebis till familjen i slutet av februari, men jag tror att ni som följer mig här inne följer mig även på instagram, så den nyheten har ni säkert redan tagit del av :)
 
 
 
Jag har faktiskt inte köpt mycket alls till lillasyster så här långt. Tiden går så himla fort denna gången och jag har nog inte riktigt förstått att jag snart går in i 7:e månaden :) 
 
 
 
 
Kommer bli många fler plagg från Kappahls newbie till lillasyster,
dom har ju bara såå söta babykläder !!! 
 
 
 

Än så länge fungerar det bra att jobba även om jag gått ner lite i procent. Med Hugo blev jag heltidssjuksriven redan från 6:e månaden pga foglossningen, känns skönt att ha lite mer kontroll över foglossningen denna gången och förhoppningsvis ska jag klara av att jobba december ut :)
 
 
 
 
Nu ska jag ta och fixa och dona lite här hemma, sedan tar vi helg !
 
 
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0