Födelsedagscupcake i massor :)
 
 
 
 
 
Hurra hurra hurra !!!!
 
 
 
Oj vilken lördag vi hade i helgen, fullt hus hela dagen och en överlycklig Hugo så klart. Redan klockan 07.45 var det någon som slog upp ögonen (vilket inte är vanligt för att vara Hugo som helst ligger och drar sig till iallafall kl 09.00 om han får) 
 
 
 
 
Hugos vimplar på tårtan. 
 
 
 
 
Och självklart skulle det finnas vimplar även på cupcakesen :)
 
 
 
Hugos födelsedagstårta 
 
 
 
 
Vid 15-tiden kom min bror och Hugos kusiner Svea, Viggo och Vilgot hit, höjdpunkten på dagen. Fullt med lek och bus blev det, och där i mellan presentöppning och födelsedagsfika så klart :) även om jag tror att Hugo och Svea mest var intresserade av att leka. 
 
 
 
Det var en trött men väldigt glad Hugo som somnade senare på kvällen, även han mamma och pappa var trötta kan jag tillägga :) tar på krafterna att fixa och dona med kalas :))
 


Nu: Dags för en kopp te och sedan lägga huvudet på kudden, mamma i familjen är visst trött för det mesta på kvällarna just nu ;)
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Mamma i familjen njuter av en helt underbar höstdag.
 
 
 
 
Fredagsmys pågår...
 
 
 
 
Slänger in lite bilder så här på fredagskvällen från förra veckan. Vi har verkligen haft en helt otrolig höst, vilket väder, färger och för att inte tala om värme, helt otroligt !!
 
 

Egentligen har väl 2013 hittils varit ett helt magiskt år. En alldeles lagom varm vår, en helt fantastiskt varm sommar, och så nu. Vilken höst !
 
 
 
 
 
Hugo stortrivs i alla årstider :)
 
 
 
Just nu pågår det fredagsmys här hemma för fulla muggar och även lite födelsedagspyssel inför morgondagens kalas :)) men det går fort när man har roligt och det har minsann blivit dags att få vår lille prins i säng. Gissar däremot på att det kommer ta ett tag innan han somnar, och när han väl gjort det ska jag fortsätta förbereda lite till. Alltid skönt att ha det mesta klart dagen innan kalasfiranden tycker jag :))
 
 
 
Återkommer med lite bilder från morgondagen i helgen!
 
Fortsatt trevlig fredag..
 
KRAM  Julia
 
 
 
 
 

 
Att fylla fem år är allt bra speciellt, som Hugo sagt hela sommaren, " till hösten blir jag en hel hand gammal" det är inte illa de :)
 
 
 
 
Vad är det för en dag, är det en vanlig dag...
 
 
 
Nej här om dagen var det ingen vanlig dag för då var det Hugos födelsedag. Hela fem år blev vår stora kille. Kan knappt förstå att det redan gått fem hela år sedan han föddes, så liten och så fin. Vår älskade prins.
 
 
 
 
 Frukost på sängen är så klartett måste på sin födelsedag, och massor med gott måste finnas på brickan med så klart :)
 
 
 

Startade dagen med en massa presenter och frukost på sängen. Tyvärr var vi sjuka hela familjen denna 5-årsdag så kalasandet med nära och kära fick vi flytta fram. Men vi såg till att kalasa ändå på egen hand här hemma med vår femåring :)
 
 
 
 
Hugos lilla födelsedagscupcake <3
 
 
 
 
Efter att vi lekt med presenterna en lång stund klädde vi på oss och gick ut i det fina höstvädret. Lite lek i löven orkade vi med trots förkylning  :) 
 
 
 
 
Och så sist men inte minst en massa present !!!!
 
  
 
Nu är vi dock på benen igen här hemma och till helgen ska Hugo äntligen få ha sitt efterlängtade kalas :) det är ju så klart det bästa med att fylla år, men någon tårta det ville han minsann inte ha, men det antar vi att gästern vill :) 
 
 
 
 

RSS 2.0