Älskade älskade lilla skatt, om du bara visste hur mycket vi älskar dig
 
 
 
  Att fylla på med energi
 
 
 
En dag kvar av augusti månad, känns lite ledsamt på något sätt. Snart är juni, juli och augusti ett minne blott och hösten är på intågande. Igår var vi dock och fyllde på med lite mycket energi. Solade, badade och bara njöt till max av det absolut sista av sommaren...
 
 
 
På väg till vårat lilla smultronställe
 
 
Detta lilla smultronställe brukar vi åka till i slutet av sommaren, sjön är nämligen otroligt långgrund och håller därför en behaglig badtemperatur mycket längre än andra sjöar. Igår var det hela 22 grader trots att sommaren varit så kall.
 

Temperaturen på vattnet stör i och för sig inte Hugo, han skulle säkert hoppat i även om det bara varit 16 graderm ingen badkruka han inte ;-)
 
 
 
 
Så vackert, som taget ur en saga.
 
 
Inte förens vid 18-tiden på kvällen begav vi oss tillbaka mot Örebro igen, fulltankade med massor av energi och alldeles varma inombords. Denna årstid är svår att inte tycka om, jag ä l s k a r den...
 
 
 

 
Titta mamma vad högt jag kan klättra, säger Hugo :-)
 
 
 
 
 
 
  Välkommen tisdag !!!
 
 
 
 
 
oj oj så trött jag var igår, men när jag väl gick och la mig hade jag jätte svårt för att somna och låg vaken tills klockan blev 03.30 (!!!!) tur att Hugo inte tycker om att stiga upp i ottan...
 
 
 
 
Dock passar det ganska så bra att det var just inatt jag inte kunde somna för denna natt ska jag nämligen jobba så då har jag ju redan vänt en aning på dygnet, perfekt !! ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det bästa med att jobba natt är att jag mer eller mindre blir ledig H E L A dagen idag (brukar lägga mig drygt en timma innan jag åker till jobbet, brukar räcka för att jag ska orka vara vaken en hel natt) så idag tänkte vi bege oss till en lekpark Hugo och jag, dock inte den som vi är i på bilderna.
 
 
 
 
 
Full fart !!!
 
 

Hoppas hoppas att vädret är på våran sida bara, ser lite ostadigt ut nämligen :( har ingen lust att bli regnad på idag...
 
 
 
 
 
 
  Hoppas ni får en fin tisdag vänner
 
 
 
  Kramar Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

 
På köksbordet här hemma står detta doftljus just nu, min absoluta  F A V O R I T bland yankee candle !!!
 
 
 
 
  Heellooo raringar !!
 
 
 
 

Denna lediga tisdag startade vi med en sovmorgon till 09.15 ungefär :-) sedan fick det bli frukost i sängen framför barnkanalen, och helt plötsligt kändes det som om det var lördag morgon och inte måndag morgon, lovely !!!
 
 

Efter att vi tittat på lite barnprogram ett bra tag gick vi ut på baksidan Hugo och jag för att fixa iordning lite med poolen. Hugo ville så klart bada när han fick se hur fint väder vi hade utanför fönstret (visade sig däremot inte alls vara speciellt skönt ute, närmare bestämt 16 grader !!!)
 
 
 
Men min lille buse ville bada ändå (!!) själv svepte jag in mig i en pläd och slog mig ner i en av solstolarna för att sola ansiktet ;-) sen tog min lediga dag slut, då samordnaren på jobbet ringde och frågade om jag möjligtvis inte kunde jobba kväll, så kvällen spenderade jag på jobbet :-) gick riktigt bra, dock inte 100% bra fick bli både värktabletter och bäckenbälte på, men ändå skönt att kunna jobba lite igen...
 
 
 
Nu: Sängen !!! är så trött...
 
 
 
 
  Sov så gott så ses vi imorgon
 
 
  Kraam Julia
 
 

 
  
Tidigare ikväll: Middag för två !, ibland är det inte helt fel att ha en alldeles egen kock här hemma ;-) Tack för middagen älskling !
 
 
 
 
  Redan söndag kväll !!
 
 
 
Helgerna går verkligen hur fooort som helst, speciellt de helger man har en massa inplanerat tycks gå extra snabbt. Denna söndag hade vi dock inte vädret på vår sida (kan för övrigt berätta att vi slapp regn under flygshowen, och de tackar vi för, då jag lyckades glömma paraplyet hemma), idag har det nämligen regnat till och från precis hela dagen.
 
Så förmiddagen spenderade vi inomhus och gjorde diverse saker, grabbarna sysselsatte sig dock med att spela Wii och titta på film :-)
 
 
 
 
 
Och ett glas rött till maten, gott gott :-)
 
 
 
 
 
Imorgon ska det dock bli jätte fint väder, inte en moln och en massa S O L  precis hela dagen, jiipiii säger Hugo och jag som är lediga imorgon !!! :-) kanske kan bli ett dopp i poolen till och med.


Nu däremot ska jag snart krypa ner i sängen, har precis sett ett avsnitt av Dexter, förmodligen en repris (??) var ett tag sedan jag följde den serien, ruskigt bra är den dock, och lite små läskig. Tur jag inte är hemma själv ikväll ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
  På återseende imorgon igen
 
 
 
  Kramar Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Födelsedagsbarnet själv hela 14 år !!!
 
 
 
 
  Födelsedagsfirande !!!
 
 
 
 
 
Igår hade vi födelsedagsfriande här hemma för vår 14-åring, kan inte förstå att tiden har gått så fort. När jag träffade min J var Filip bara 6 år (!!!) vart tog åren vägen egentligen?? :-)
 
 
Även idag ska vi fortsätta fira Filip hemma hos farmor och farfar Arne :-) men innan dess ska vi iväg på en liten flygshow som Örebro airport anordnar varje år, och då är det ju så klart JAS 39 Gripen och AJ 37 Viggen som lockar mest !! :-)
 
 
 
 
 
 
 
Lillebror Hugo :-)
 
 
 
 
 
 Så nu har det blivit dags att göra iordning lite här hemma innan det är dags att ge sig iväg, tror minsann jag ska leta reda på vårt S T O R A paraply med, för vi verkar inte ha vädergudarna på våran sida denna lördag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  På återseende
 
 
  Kraam Julia
 
 
 
 
 

 
Hugo älskar att vara ute och cykla på sin cykel och det har nästan blivit lite av en vana att ta en sväng på cykeln efter dagis :-)
 
 
 
  Heej raringar !!!
 
 
 
 
Denna vecka gick verkligen fort fort fort, har kanppt hunnit med och imorgon är det freeedag, bästa dagen på veckan och dagen till ära är vi dessutom lediga Hugo och jag :-)


 
Imorgon är det dock inte vilken fredag som helst för då kommer Hugos storebröder Filip och Melvin hit, och i tisdags fyllde Filip 14 år !!! så imorgon ska vi fira honom här hemma med tårta och presenter !! :-)  
 
 
 
 
Fort ska de gå om man frågar Hugo :-)
 
 
 

Men än så länge är det torsdag och vi ska ta tag i lite vardagssysslor här hemma, själv hade jag tänkt att vika lite tvätt medan pappa J fixar middagen, och idag har vi en middagsgäst också som jag inte träffat på väääldigt länge !!!
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin torsdag...
 
 
 
 
 
  På återseende
  
 
  Kraam Julia
 
 
 
 

 
 
Idag låg det ett litet paket i brevlådan och väntade på mig när jag kom hem nämligen ett  Humanity armband i färgen choco som jag klickat hem för inte så länge sen, var lite osäker på färgen men den visade sig vara ännu snyggare i verkligheten än på bild, som tur va ;-) 
 
 
 
 
  Tittar in en liten sväng...
 
 
 
 
Fy vilket busväder det har varit idag, fick klä Hugo i både långärmad tröja och jacka innan vi begav oss mot dagis  imorse, känns snarare som om det är oktober månad ute och inte augusti...
 
 
 

Men så, lagom när vi kom hem var det cirka 20 grader ute så då blev det av med jackor och så tog vi oss en cykeltur hela lilla familjen :-) 
 
 
 
 
Älskar spännet, mycket snygg detalj ! ! 
 
 
 
 
 
 
Efter cykelturen var dock Hugo H E L T slut så det fick bli snabba ryck med middagen sedan badtime och raka vägen i sängen :-) varit en minst sagt intensiv dag för vår lille herre som sedan 1 ½ timme sover gott i sin säng.
 


Själv ska jag ta mig en kopp te, tända lite ljus och slå mig ner i soffan och kika på en film tillsammans med min J, vilken vi ska se har jag dock ingen aning om (som vanligt) är den bra ska jag tipsa er imorgon, lovar ;-)


 
 
 
 
 
  Sov gott med er !!!
 
 
 
  KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Ett hav av bilder!! Tog lite drygt 200 kort när vi var på Kolmården och här är några av dom :-) 
 
 
 
 
  Hugo's favorite place
 
 
 
 
Vår utflykt till Kolmården kunde nog inte blivit mycket bättre. Vi hade toppenväder precis hela dagen, så där lagom varmt, lite moln cirka 23-24 grader, såå skönt !! :-) Ni som varit på Komården vet hur jobbigt det kan bli att knalla upp och ner för alla backarna så då önskas ingen strandvärme direkt ;-)
 
 

Hugos favorit denna gången blev linbanan (som även blev min favorit). Var en härlig känsla att åka omkring bland trätopparna och se ner på alla dom vilda djuren, nästan lite magiskt... 
 
 
 
 
Hugo ville såklart också ha med sig sin ryggsäck med lite festis och smörgås i, och innan det var dags för en fikapaus köpte han med sig ett sugrör från den lilla butiken nere vid tigrarna och så satte vi oss och åt smörgås, drack saft och kaffe och tittandes på tigrarna nedanför oss, härligt !!!
 
 
 
 
Efter 6 härliga timmar på Kolmården var det dags att bege sig hemåt igen, men vi kommer tillbaka, var så säker ;-) På vägen hem stannade vi till vid Bråviken, åt varsin mjukglass och doppade tårna i havet, det är sommar de... 
 
 

Nu ska vi ge oss ut på en liten cykeltur Hugo och jag, men vi ses kanske senare ;-) 
 
 
 
 
  På återseende raringar !!
 
  Kraam Julia
 
 
 
 

 
Hugo och jag tar oss ett dopp innan maten :-)
 
 
 
  God kväll !!!
 
 
  
Måste nog erkänna att jag helt fångats av instagram, är ju bara sååå kul och i och med strulet med uppladdning av bilder inne på bloggen blir det lätt att jag istället lägger upp en bild eller två på instagram istället :-) men ska bli skärpning, lovar !!
 
Här är iallafall lite bilder från här om dagen då vi tog oss ett kvällsdopp och grillade uppe i Kilsbergen tillsammans med våra vänner Sara och Nino och deras vovvar Zaffi och Zantos så klart :-)
 
 
 
Ćevapčići, oxfilé, nygräddad baguette, halloumi, sallad och en massa massa mer, så gott och såå somrigt !!! :-) 
 
 
 
 
 
Idag har det dock varit "tråååkväder" i Örebro så Hugo och jag har varit hemma hela dagen fram tills dess att pappa J kom hem. Eftermiddagen har vi spenderat i en av lekparkarna vid stadsparken tillsammans med Hugos storebror Filip som vi var och "lånade" en stund :-) 
 
 
 
 
Hugo älskar att bada, att han inte når botten och måste hoppa i stör honom inte ett dugg :-)
 
 
 
 

Nu: Dags för lite vardagssysslor på hemmafronten...
 
 
 
 
 
 
  På återseende
 
 
  Kraam Julia
 
 
 
 
  
  

 
Hit gick vår lilla utflykt här om dagen, perfekt väder, lagom mycket folk massor av pigga djur och en överlycklig liten Hugo, dagen kunde inte blivit bättre !!
 
 
 
  Heeej raringar !!!
 
 
  
 
Tittar inte en liten snabbis och säger Hej :-) Måste börja med att tacka för alla fina kommentarer i inlägget nedan, Ni gjorde min dag ;-) Tänkte jag skulle visa er lite bilder från vår utflykt, men tyvärr verkar det krångla lite med att ladda upp dom, så ni får hålla till godo med dessa två så länge...
 
 
 
 
Hugo träffar Bamse, både spännande och lite läskigt :-)
 
 
 

Idag har vi jätte fint väder här i lilla Örebro, dock inte riktigt lika fint som igår (klarblå himmel och 26 grader varmt) men solen skiner åtminstone och det är varmt, så vi ska ta och fånga denna fina fredag och ge oss ut i sommarvädret, Pronto !!!
 
 
 
 
 
 
  På återseende lite senare..
 
 
    Kraam Julia
 
 
  
 
 

 
En kaffe latte tack ! 
 
 
 
 
  God kväll raringar
 
 
  
 
 
Vilket härligt väder vi haft i Örebro idag, sol sol sol inte mig emot. Hugo har badat i poolen och ätit melon nästan hela dagen :-) Själv har jag mest gått ut och satt mig i solstolen för att sedan 10 minuter senare gått in och satt mig i soffan, och sen har jag hållt på sådär. Att sitta i just en solstol är inte speciellt bekvämt för bäckenet nämligen...
 
 
 
Men jag ska inte klaga, känner mig faktiskt bättre och tror att inflammationen Ä N T L I G E N håller på att ge sig, såå skönt !!! Finns inget tråkigare än att bara ta det lugnt hela dagarna (om ni frågar mig)
 
 
 
 
 
Hugo Ä L S K A R att hälsa på hos Philip på Vasa, är så klart mest spännande att få gå in bakom disken och titta på alla kakor och bullar och all glass. Hugo är dock inte så mycket för att äta godsaker i form av bullar och kakor, men titta är alltid kul :-) 
 
 
 
 
Tidigare ikväll fick det bli en sväng till Gallerian (igen, var där igår med för att titta efter nya regnkläder åt Hugo) då jag glömde att hoppa in på apoteket och hämta ut ett recept, och självklart passade vi på att fika lite hos bästa Philip, finns ingen godare kaffe latte än hans !!! 
 
 
 
 
 
Mums !!
 
 
 
Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen för imorgon ska vi gå upp tidigt och ge oss iväg på en liten utflykt, tar med mig mina värktabletter och hoppas på att jag orkar dagen ut, det är ingen bergsklättring vi ska ge oss iväg på så det ska nog gå bra :-). Nästa vecka är Hugos sommarlov slut så nu får man verkligen passa på att njuta de sista dagarna..
 
 
 
 
 
 
 
  På återseende
 
  
  Kraam Julia
 
 
 
 
  
  

 
 
Var en snabb sväng upp till stan här om dagen och passade på att kika in på CE Inne Ute och fick med mig bland annat denna snygga nyckelring från Ceannis, perfekt storlek på och lätt att hitta i väskan !! :-)
 
 
 
 
  Välkommen måndag !!
 
 
 
 
Måndag idag då. Känns som om dagarna bara springer iväg. Dock en aning trist att inte kunna jobba som vanligt utan bara vara hemma ochta det lugnt hela dagarna, kanske låter som en dröm för vissa, inte mig emot att vara hemma och ta det lugnt i och för sig men då vill man ju inte ha ont !! 
 
 
 
Känner mig däremot lite bättre idag, börjar nästan tro att medicinen hjälper ändå ;-) i alla fall så pass att man kan få bli av med inflammationen !!
 
 
 
Nycklar och solisar ;-)
 
 
 
 

Nu ska jag ta mig en liten cappuccino här hemma, sen får det bli en sväng till jobbet och en till dagis. Hugo har längtat så mycket, så mycket efter att få åka till dagis, så vi svänger förbi där med lite kläder och inneskor och lämnar in nya schemat :-)
 
 
 
 
 
 
 
  På återseende helt enkelt...
 
 
  KRAM J
 
 
 

 
 
Hugo igår, på jakt efter inslagningspapper till mormors present :-)
 
 
 
 
  Long time no see
 
 
  
Jösses så lång tid det tagit mellan inläggen här nu, förlåt !!! Dels har jag haft struligt med att ladda upp bilder (suck !!) samt haft problem med att överhuvudtaget hunna sitta framför datorn då jag åkt på en elak inflammation i en led i bäckenet :( men nu har jag fått mediciner och smärtlindring så nu håller vi tummarna för att den ger så så snart som möjligt !!!
 
 
 
 
Och självklart fick han välja födelsedagskortet med ;-)
 
 
 
 
 
 
Idag har vi dock tagit det lugnt hela dagen, tyvärr ingen sol men det är inget grabbarna brytt sig om utan har badat både en och två gånger i poolen i eftermiddags :-) skulle gissa på att iallafall två av tre grabbar kommer somna väääldigt fort ikväll...
 
 
 
 
 
 
Happy birthday to you !!
 
 
 
Nu ska vi ha lite lördagsmys här hemma Filip, Hugo och jag, storebror Melvin rymde hem till farmor och farfar Arne för en liten mini kräftskiva och filmmys :-) 
 
 
 
 
 
  På återseende
 
  
  Kraam Julia
 
 
 
  
  
 

 
Vill ha mer värme, mer sol, mer sommar....


 
 
  Mer mer mer !!!
 
 
 
 
Känns som om det var hundra år sedan ma kunde sitta ute under parasollet och njuta av en god smörgås och en ännu godare cappuccino. Tyvärr verkar det dock inte som om man kommer kunna göra de dom närmsta dagarna iallfall, så trist !!! 
 
Skulle gissa på att jag inte är den ende som ogillar vädret vi haft denna sommar (jag vet än finns det hopp, eller??) men det vore ju inte fel med några dagars sol innan alla semestrar tar slut, skolorna börjar och det är dags för att indandla höstkläder...
 
 
 
 
Meeeer sommar !!!
 
 
 
Nu ska vi iallafall trotsa det tråkiga regniga vädret och ge oss iväg och köpa en glass, för det är trots allt augusti och då ska man äta G L A S S !!!


 
 
 
  Önskar er en fortsatt fin kväll
 
 
 
  Kraam Julia
 
 
 
 

 
Moi i mina nya solisar från Guess !! :-)
 
 
 
 
 
  Nya solisar !!
 
 
 
Äntligen äntligen, i förmiddag kom mina nya solisar som jag klickade hem för ett tag sedan. Som ni ser blev det ett par Guess. Hade först bestämt mig för Marc Jacobs men efter att ha mätt hit och dit och velat en massa fram och tillbaka så kom jag fram till att dom skulle blivit en aning för små så jag våga inte klicka hem dom helt enkelt, dessa satt dock som en smäck !!
 
 
 
 
Idag har jag dock inte haft någon större användning av mina nya solisar då det sett ut så här största delen av dagen...
 
 
 
 
 
Nu ska vi krypa upp en stund i soffan här hemma och kika på några avsnitt av favvo serien "The big bang theory" , inge "desperate housewife" eller "grey's anatomy" här inte ;-)
 
 
Imorgon blir det förhoppningsvis ett besök hos doktorn igen då smärtan i bäckenet håller i sig...
 
 
 
 
 
 
  Natti natti raringar
 
 
 
  Kramar Julia
 
 
 
 

RSS 2.0