Sötaste dressen från Kappahls newbie till lilla prinsessan i magen fick följa med hem från stan här om dagen, visst är den gullig !
 
 
 
 
 
Att försöka få tiden att gå....
  
 
 
 
 
Här hemma går tiden vääldigt långsamt just nu, man bara går och väntar och väntar känns det som. Imorgon är vi i bf + 4 vilket dock inte känns som en jätte överraskning. Storebror Hugo är nämligen född 14 dagar över tiden så att jag skulle få gå över med lillasyster med kändes rätt väntat :)
 
 
 
 
 
 
Så sött med allt rosa !
 
 
 
 
 
 
Det värsta med väntan är nog inte själva väntandet i sig utan just att behöva "gå hemma" denna årstid. Är ju så svårt att hitta på saker att sysselsätta sig med, tänker då främst på Hugo som just nu är ledig från dagis. Många turer till parken blir det ! :)
 
 
Nu: Dags för sängen, imorgon blilr det en sväng till barnmorskan igen!
 
 
Sov så gott
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Bästa rengöringen från Maison belle, med doft av lavender och mint.
 
 
 
 
 
 
Söndag & storstädning
  
 
 
 
 
 
Godmorgon söndag, vaknade upp till fågelkvitter denna morgon och ett alldeles härligt ljust sovrum, vårkänslor till max !!! dock ingen sol ute, men man kan ju inte begära allt...
 
 
idag hade jag tänkt att ha en riktig städdag, vill få in lite mer av våren här hemma och då tänkte jag passa på att ta "vårstäda" samtidigt. Får väl skylla på det här med att boa igen helt enkelt, för jag antar att det är därifrån all energi till sånt här med städning kommer, iallafall en söndagförmiddag :))
 
 
Eftermiddagen får nog bjuda på ett promenad och en kopp te ute i friska luften tror jag minsann.
Önskar er en mysig söndag raringar.
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Bäck Söndergaards sjalar är en favorit här hemma och nu har ytterligare än sjal fått flytta in här hemma, så nu inväntar jag våren...
 
 
 
 
 
 
Nytt & fräscht till våren
  
 
 
 
 
 
Tänk, snart är det mars månad och den månaden måsten måste man väl ändå kunna räkna som en vårmånad, iallafall slutet av mars ! :) Känns så skönt att det äntligen är på väg åt rätt håll och att det faktiskt bara blir ljusare och ljusare ute. 
 
 
 
Sista helgen i mars är det dags för sommartid igen, underbart!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi ta tag i lite kvällsbesty här hemma. Vi börjar med att fylla upp ett varmt bad...
 
 
På återseende 
 
 
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Välkommen vecka 40
  
 
 
 
 
Idag gick vi in i vecka 40 och snart är den långa väntan över. Känns lite overkligt att vi inom någon vecka eller två har vår lilla dotter här hos oss. Har dock inte räknat med att hon tänker komma ut till oss runt BF dagen utan är snarare helt inställd på att få gå över tiden. Men man vet aldrig....
 
 
Imorgon ska vi till barnmorskan igen, dags att mäta magen, kolla blodtryck och blodvärdet. Håller tummarna för att blodvärdet håller sig på godkänt, har haft ett dåligt blodvärde mer eller mindre under hela graviditeten denna gång. 
 
 
Nu väntar ett varmt bad.
På återseende raringar
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 

 
Gårdagens middag bestod av hemmagjord sushi, min absoluta favorit !!
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från gårdagens middag
  
 
 
 
 
Igår hade vi en riktig "slapparlördag" den gick inte i många knop vill jag lova. Tittade på film och bara gick omkring här hemma och inte gjorde någonting. Ungefär så sog dagen ut iallafall.
 
 
Framåt kvällen åt vi hemmagjord sushi med vännerna. Det är verkligen en av mina absoluta favoriter när det kommer till maträtter. Sen går den dessutom att variera, igår bestod dom av lax, räkor, krabbsticks, gurka, avokado, ruccola och så wasabimajonäs. Mums !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett riktigt konstverk
 
 
 
 Nu kör vi söndag här hemma, och snart ska vi bege oss hem till farmor och farfar arne på lite söndagsfika, mums. Sen blir det film ikväll, Prisoner med bland annat Hugh Jackman och Jack Gyllenhaal i rollerna. Den ska tydligen vara riktigt bra, spännande spännande !!
 
 
 
På återseende
Kraaam Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Sängen är bäddad och lilla kaninen från Jellycat som storebror köpt sitter där och väntar på lillasyster. 
 
 
 
 
 
 
 
Bäddat till lillasyster
 
  
 
 
 
Nu står lillasysters säng bäddad och färdig att börja användas. Valde exakt samma spjälsängsskydd som storebror hade till lillasyster. Älskade passformen på det och att det var så lätt att sätta dit och ta bort då man vill tvätta det. Ett stor plus är att detta spjälsängsskydd finns i olika storlekar vilket är kanon om man vill ha ett lite högre!
 
 
 
 
 
 
Mycket rosa blir det...
 
 
 
Om en liten stund kommer vår vän Hasse och hans barn Alice och Adrian hit, det är ju onsdag och då är det inget mindre än onsdagsmiddag på G :) så nu ska jag ta och duka lite sen är det middagsdags.
 
 
På återseende
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Hugo igår när vi tog oss en promenad bort till lekparken 
 
 
 
 
 
Att sysselsätta sig
 
 
 
 
 
 
Denna årstid är det inte det lättaste att hitta på saker att syselsätta sig med. Sen i januari månad har Hugo även gått ner i tid på dagis och går nu bara tre dagar i veckan. Jätte skönt för både honom och oss så klart men det svåra blir att komma på saker att göra, åtminstone denna årstid.
 
 
 
 
 
Denna lekpark är perfekt för Hugo som älskar att klättra, hoppa, åka rutchkana och gå balansgång.
 
 
 
 
Som tur är har Hugo inget emot att vara ute trots snö och blask, man får snarare dra in honom :) idag blev det dock inget besök till någon lekpark men istället åkte cykel fram, kärt återseende. Nu är nämligen cykelbanorna här hemma helt snöfria !!!
 
 
 
 
 
Tut Tut...
 
 
 
 
 
Imorgon är det onsdag och det innebär jumpa för Hugo, så snart ska vi sätta igång med kvällsbestyren här hemma, ryggsäcken ska packas, Hugos ska badas sen kvällsmat och saga :)
 
 
Dags att sätta fart.
På återseende
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Fann denna fina lilla nesessär från Cannies på nätet här om veckan,
perfekt att ha med till bb tänkte jag...
 
 
 
 
 
 
En Ceannis necessär till mamma i familjen
 
 
 
 
 
 
Då var det fredag igen, trodde veckorna skulle gå långsamt när man endast går hemma i väntans tider, ja i och för sig springer dom väl kanske inte iväg men de går ändå betydligt fortare än vad jag hade tänkt mig :)
 
 
 
Nu så här med endast 17 dagar kvar till BF har man tusen tankar i huvudet, har säkert packat om bb-väskan sisådär 10 gånger, (har nog helt glömt bort vad jag packade med mig sist), jag har bäddat fixat och donat i spjälsängen, plockat om på hyllorna i vad som nu har blivit ett skötrum, hmm är det detta man kallar "att boa" kanske ? :)
 
 
 
 
Skulle vilja ha en liknande nesessär även den från märket Ceannis men något större, har dock inte hittat någon, kanske helt enkelt inte finns (??), får leta vidare...
 
 
 
 
 
Nu: Frukostdags !
 
 
 
På återseende
Kraam J
 
 
 
 
 
 
 

 
Hugo tillsammans med hundarna Zaffi och Zantos
 
 
 
 
 
En välbehövlig promenad
 
 
 
 
 
Idag är nog första dagen på nästan två veckor som jag varit ute längre än till och från dagis. Kändes riktigt skönt att få en nypa friskluft, intalar mig iallafall att jag blev lite friskare och att min förkylning snart ska släppa, för nu orkar jag ärligt talat inte vara förkyld längre, sååå trött på det..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men allt är så klart inte bara sjukstuga här hemma, har fått lite gjort på hemmaplan trots förkylning och feber. Önskar dock att det fanns energi till att sätta igång med vardagsrummet, planen var att ha det färdigt tills lillasyster kommer, men än är det inte för sent i och för sig, får hålla tummarna att vi hinner...
 
 
 
 
 
Min J, Sara och lilla rottisen Zaffi :)
 
 
 
 
 
Imorgon är det onsdag, men ingen onsdagsmiddag tyvärr. Hugo ska däremot till dagis en stund och jag ska på kontroll hos barnmorskan, precis gått in i vecka 38 så magen ska mätas och blodprov ska tas ! Inte långt kvar nu :)) både spännande och nervöst.
 
 
 
 
Nu ska jag föröska få vår lille herre i säng här, om något sent så bäst att sätta fart!
 
Kram och på återseende
 
//Julia
 
 
 
 

RSS 2.0