Sötaste kusinerna ! idag var det full rulle på både Hugo och Svea. Massor av lek och bus, såå otroligt rart att se dom små leka till de kiknar av skratt :)


Heeej raringar


Fick bli ett sent inlägg denna onsdag. Vi har nämligen haft fullt upp precis hela dagen lång och morgondagen verkar bli precis lika full med måsten som denna dag. Jobbigt men roligt på samma gång så länge måstena är roliga vill säga ;)

Tidigare ikväll var vi hemma hos morbror Joel för att fira hans fru Elin som fyllde år tidigare i veckan. Även morbror Jakob var där för att fria Elin. Elin har föresten precis gått in i vecka 26 och magen bara växer och växer för varje gång jag träffar henne :-) Snart har vi dom små hjärtegrynen som ligger och gömmer sig där inne hos oss, sååå mysigt !



moi et mon frère


Nu har vi fått Hugo i säng här hemma och det har blivit dags att slå sig ner i soffan framför en film. Sedan får det nog bli en timmes plugg med, är man nattmänniska så är man :-)


På återseende imorgon

KRAM J






to welcome Christmas


Nu börjar det äntligen infinna sig lite riktig julkänsla här hemma, och det känns så himla mysigt!! Igår eftermiddag bakade nämligen Hugo, Alice och jag pepparkakor tillsammans. Engentligen skulle vi ha bakat pepparkakor i söndags men det hann vi helt enkelt inte med så det fick bli igår istället :)




Hugo tyckte det var jätte kul att baka pepparkakor och kunde nog ha bakat hela kvällen om han fick bestämma :) trodde inte om jag ska vara ärlig att han skulle tycka att det var så kul, men ack så fel man kan ha...

Idag ska vi dock inte baka några pepparkakor efter dagis men jag är riktigt sugen på att baka lussekatter. Men jag får nog försöka hålla mig en stund till, lite närmre jul vill jag nog allt komma innan lussekatterna får hitta hem hit.

Nu ska jag ta och dricka upp min latte här sedan väntar böckerna på mig. Nedräkning till tentan har börjat...


På återseende raringar

KRAM J




En kalasklädd Hugo i väntan på att få gå hem till Alice som fyllde 14 år i lördags.


God morgon måndag !!


Här hemma har vi varit uppe i med tuppen idag. Hugo och pappa J har redan åkt iväg mot dagis och jag ska snart bege mig iväg till universitetet. Seminarium om rörelseapparaten är vad som står på schemat idag, puuuh ! plugg plugg plugg.


Detta härliga humör har Hugo varit på precis hela helgen, såå mysigt !


Senare i eftermiddag (eller kanske snarare ikväll) ska jag sätta igång och plugga inför tentan. För om lite mer än en vecka kommer första tentan på kursen medicin A. Så mer eller mindre H E L A denna vecka kommer bestå av massor av plugg...


Hmm, vad hänger det här för något spännande !!?

Men nu är det rörelseapparaten som gäller och allt vad de innebär ;) så nu har det blivid dags för mig att sätta lite fart här hemma så jag kommer iväg någongång.

Hoppas ni får en riktigt härlig måndag...


Kraam Julia




Nu har vi tänt första ljuset här hemma och det känns riktigt mysigt. Årets adventsljusstake kommer från märket House Doctor, enkel och stilren, love it !!


Välkommen första advent


Känns lite overkligt att det redan är första advent, en första advent utan snö dessutom, inte mig emot i och för sig;) men för barnens skull hade det kanske varit roligare med lite snö...

Idag ska vi ha en liten mysdag på hemmaplan, sååå skönt. Vi låg till och med kvar i sängen tills klockan blev 11, en rejäl sovmorgon med andra ord.

Om en stund ska vi ta oss en liten promenad bort till affären i det ruskiga novembervädret och senare i eftermiddag vankas det söndagsmiddag. M Y S !


På återseende

KRAM J






Heej sötisar !!


Här hemma pågår det fredagsmys för fulla muggar, och tro det eller ej men Hugo är fortfarande vaken och fredagsmyser med mamma och pappa :)

Ikväll har vi mumsat på J's super goda sushi så nu är jag helt propp mätt (!!) även Hugo tog sig några bitar, han pillade dock ur tonfisken och gav den till "Pingu" (vår katt) och sedan åt han upp riset och norin själv, gulleplutten :)


Favoriten måste jag nog erkänna är maki sushi, mums så gott det är !!


Nu ska jag gå tillbaka in till mina killar som ligger och tittar på "ice age" inne i vardagsrummet. Om en liten stund är det läggdags för vår prins och jag ska ta mig ett glas rött och bara koppla av tillsammans med min J.

Sov så gott

Kram Julia




Denna snygging till latte har dock inte jag fått till utan Philip på Vasa express. Kan nog tänkas att det får bli vägarna förbi Philip idag för oj så god hans kaffe latte är !!!



God morgon raringar


Såå skönt med fredag eller hur !??? Denna helg har jag i och för sig som alla andra helger en hel del plugg eller rättare sagt M A S S O R med plugg att ta tag i, men det känns ändå skönt med fredag och helg.

Har precis fått i mig dagens första latte och en smarrig portion gröt med äppelmos, bästa starten på dagen ;) och om en liten stund ska jag bege mig iväg på en liten skoppingrunda. Ingen vidare rolig shoppingrunda dock då jag ska införskaffa mer studielitteratur, inte det roligaste att lägga pengarna på direkt, men ett måste...

Så nu måste jag sätta fart här hemma på direkten.



På återseende senare

KRAM J




Hugo och Alice ligger och spelar på varsin iphone, så söta :)


Helloo sweeties !!


Nu närmar vi oss 1:a advent med stormsteg och visst är det lite mysigt !?? det tycker i alla fall jag, och nej jag ska inte skriva att det hade varit ännu mysigare med lite snö så här till 1:a advent och allt. Känns helt okej för min del att det är barmark !! ;)

Tidigare ikväll har jag faktiskt suttit och letat lite julmusik. Tycker det är så svårt att hitta "rätt" julmusik då jag helst inte vill lyssna på sådär vidare värst sprallig julmusik utan helst åt det lugna håller. Denna kommer alltid tillhöra en av mina absoluta favoriter. Helt underbar !


Sötnosarna !


Om en liten stund ska jag faktiskt ta och tappa upp ett bad och lägga mig och bläddra igenom nya mama (hann inte läsa färdigt hela sist jag satte mig för att bläddra igenom den) och bara koppla av. Det behövs verkligen ibland vill jag lova. Få rensa tankarna lite från alla olika nervsystem, aktionspotentialer och synapser som snurrar i huvudet på mig :)

Senare ikväll (när Hugos somnat) är det dags att plugga några timmar till så nu är det bäst jag sätter fart här hemma med allt jag ska göra !


Önskar er en fortsatt mysig kväll

KRAM J




En enkel thaisoppa med koriander och vårlök mumsade vi på här hemma tidigare ikväll. Skulle kunna leva på olika soppor och sallad, så himla gott.


Välkommen underbara onsdagskväll


Denna onsdagskväll har jag längtat såå mycket efter. Nu är seminariet om nervsystemet avklarat, vilket känns väldigt skönt! Men ingen vila här inte, nu gäller det att ta tag i rörelseapparaten och börja förbereda sig inför de seminariet puuh !

I morse lovade jag Hugo att vi skulle gå ut och leka när vi kom hem. Väl hemma trotsade vi det tråkiga novermbervädret och klädde på oss regnställen och gick ut i friska luften. Vi började med att gunga och göra kakor i sanden, sedan åkte vi (Hugo) rutschkana och efter att vi gjort de gick vi och hämta Hugos cykel och cyklade en sväng :) var riktigt skönt att vara ute ett tag trots vädret...

Nu har jag dock en liten kille här hemma som ska hoppa i säng bums (!), imorgon är det upp tidigt som gäller. Sen ska jag spendera en timme med att förbereda mig inför morgondagens laboration innan jag äntligen kan få slå mig ner i soffan en stund.


Önskar er en fortsatt mysig kväll

KRAM J




Idag fick jag äntligen hem mitt lilla paket med innehåll från danska house doctor. I paketet låg bland annat dessa två renar som ska få hänga i granen i jul.


Heej raringar !!


Denna tisdag har för mig varit ungefär som gårdagens måndag. Föreläsning om rörelseapparaten på förmiddagen och förberedelser inför morgondagens seminarium om nervsystemet på eftermiddagen, fullt upp hela dagen lång med andra ord, och då har jag fortfarande inte riktigt pluggat färdig ännu, puuuh !!


På vägen hem från universitetet idag hämtade vi Hugos storebror Filip (som ville komma hem till oss och göra matte läxan och leka med lillebror så klart) vid hans skola för att sedan hämta lillklimpen på dagis. Gissa om Hugo blev glaaad när storebror helt plötsligt klev in på dagis, så rart !! :)

Nu ska jag ta och göra iordning mig en S T O R kopp te sedan är det plugg, i alla fall minst en timma till innan jag äntligen kan krypa upp i soffan och vila ögonen på tvn en stund...




Good night girls !!






Tidigare ikväll när Hugo tittade på "Ariel" passade jag på att sätta mig vid datorn en stund för att leta lite sovrumsinspiration, vilket inte var så svårt att finna. Kolla bara in dessa sovrum. Högt i tak, ljusa nyanser och en underbar stuckatur, vad mer kan man begära !??



God kväll raringar!!


Oj  vilken lång dag denna måndag blev. Först lämna Hugo på dagis, tidigt tidigt. Bege sig upp mot universitetet och föreläsning, för att sedan plugga i ytterligare några timmar. Sen var det dags att hämta Hugo på dagis och så hem och fixa kvällsmat, puuh ! Nu är man bra trött (var i och för sig inte jag som lagade maten, tack älskling!)


Detta sovrum slår nog dock allt. Ljusa härliga nyanser, högt i tak, öppenspis och även här en underbar stuckatur! (och ni missar väl inte det ursnygga golvet !?).


Jag blir minst sagt sugen på att börja inreda i vårat nu ganska så tråkiga sovrum. Som ni kanske minns så målade/tapetserade jag om sovrummet för inte alls länge sedan, och har just nu inget annat på väggen förutom en stor tv ! Dags att göra slag i saken kanske...

Men det hade ju såklart varit mycket roligare att inreda om man haft både högt i tak och öppenspis och ett fantastiskt vackert golv ;)

Nej nu ska jag sluta drömma och krypa upp i soffan bredvid Hugo en stund, det har blivit dags för en kopp te till mamma och en välling till min lille goding !


På återseende

Kram J



 


God moooorgon raringar !!


Ååh vilken härlig dag vi hade igår (med risk för att vara tjatig) visst var det ett helt fantastiskt väder !!?. Vid lunchtid fick jag skjuts hem till mormor av världens finaste killar.
 
Väl hemma hos mormor blev det så klart inte bara plugg. Vi passade även på att gå en liten shopping runda på stan (som paus från allt läsande och skrivande). Lyckades till och med få tillbaka den där julkänslan som jag tappade bort igår morse då jag tittade ut genom sovrumsfönstret :)
 
I mer eller mindre varje liten affär är det just nu julstämning till max (men tack och lov ingen julmusik än för det är väl ändå lite för tidigt !??) så julkänslan tog inte lång tid att hitta...


Jag var på jakt efter fler "smycken" till julgranen och det fanns det gott om på CE inne - ute. Fick dock inte bara med mig "julgranssmycken" hem utan ett litet ljus från Tine K med :)
 
 
Idag hade vi hoppats på lika fint väder som igår, men riktigt så fint verkar vi inte få denna söndag. I eftermiddag hade vi en liten "ute-fika" inplanerad tillsammans med familjen A, tyvärr får vi nog ställa in den (om inte solen helt plötsligt skulle titta fram) och fika inomhus istället.
 
Vad jag ska pyssla med ikväll är kanske inte så svårt att lista ut, P L U G G A, med en liten paus för ett snabb visit inne hos mormor :)


Njuuut av dagen !!
 
Kramar Julia




Just nu: Latte & nya mama


Välkommen härliga lördag !!


Vilket fantastiskt väder vi vaknade till denna lördag, smhi hade varnat för kyla och blåsigt men icke (!) och jag klagar absolut inte, riktigt härligt, men med detta fina väder försvann en och annan julkänsla :/

Här hemma är det full rulle för tillfället. Filip spelar x-box med full volym på rummet, Melvin tittar på hmm, "Tangled" tycker jag det låter som och lille Hugo springer mellan vardagsrummet och hans rum fram och tillbaka :) som jag sa Full rulle med andra ord...

Mamma i familjen ska dock alldeles strax bege sig mot stan och mormor, där ska jag spendera min eftermiddag med att plugga, plugga och plugga !


Hoppas ni får en riktigt underbar lördag

KRAM J




Denna fredagen var en fredag som Hugo längtat till sååå länge. Han har nämligen inte träffat storebror Filip på en H E L månad (!!!)


Heeej raringar !!


Hugo blev så klart hur glad som helst när storebror äntligen kom, blev ett rejält puss & kramkalas :) sen hör jag Hugo viska något till Filip som fick mitt mammahjärta att smälta. - Filip, jag älskaj dej till månen. Så rart.

Här hemma har vi haft full rulle precis hela kvällen. Tidigare ikväll passade vi faktiskt på att gå en liten promenad till en lekpark en bit bort, Melvin, Hugo pappa J och mamma J, storebror Filip fick vi inte med oss denna gången, ett visst x-box lockade mera ;)

Nu sover dock två av tre prinsar, (två väldigt trötta prinsar ska jag nog tillägga) som somnade mer eller mindre så fort dom la huvudet på kudden :) Så nu ska jag krypa upp i soffan och kika på en film tillsammans med min J och fina Filip. Och ikväll ska vi titta på inget mindre än denna filmen :) 


Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll

KRAM J




Även i vardagsrummet går det mesta i svart & vitt, and i love it !!! Fjärilstavlan är en Hagedornhagen artprint och går att klicka hem här.




Helloo sweethearts !!



Skönt med torsdag och att det nu inte är många timmar kvar tills det är freeedag, underbart !! Tyvärr har jag en hel del plugg att ta tag i ihelgen så sådär överdrivet ledig kan jag väl inte påstå att jag är :)

Men som det ser ut just nu får det bli plugg på lördag då smhi har varnat för att det kommer bli blåsigt ute, så då passar det ju rätt så bra att sitta inne och läsa eller hur !!?? :)




I högtalarna: En av mina absoluta favoriter just nu,  Adel - Someone like you.


Nu ska min stora älskling snart börja med middagen här hemma, vad det kan tänkas bli idag har jag dock ingen aning om !!? :) Medans maten lagas ska jag passa på att krypa upp i soffan tillsammans med min lilla älskling och titta på "Bobbeli Bob".... 


Hoppas ni får en fortsatt mysig torsdagskväll

Kraaam Julia



Hugo & "Barbaflink" sover sött tillsammans. "Barbaflink" har Hugo fått av sina storebröder Filip och Melvin i present och den ska ligga bredvid Hugo om nätterna annars går det absolut inte att sova :)


God morgon torsdag !


Lika förundrad varje gång, redan torsdag ??? det betyder ju att det är fredag imorgon, tyckte nyss det var fredag (!!?) Tror nog aldrig veckorna gått så här fort förut. Jag hinner inte med...

Om en liten stund ska jag väcka min lilla skatt sedan bär det av till dagis och till universitetet. En lång dag idag är vad som står på schemat.




Längtar redan tills ikväll. Då ska vi iväg på lite spännande äventyr (kan dock inte berätta något för er riktigt än) och sen ska vi hem och mysa hela kvällen lång. Hugo bestämde nämligen redan igår kväll vad vi skulle titta på när vi kom hem från dagis idag. "Bobbeli Bob" (Byggare Bobb för den som inte hängde med) :)


Önskar er en underbar torsdag

Imorgon är det freeedag !!



RSS 2.0