Finaste lille Texas tillsammans med mamma Anki, så söta.
 
 
 
Hej raringar
 
 
 
Idag ringde klockan vid 14-tiden (har nämligen spenderat natten på jobbet) och då var det dags att gå upp för dagen :)  På iphonen fick jag se ett litet meddelande från min fina vän Anki där det stod att hon senare i eftermiddag skulle komma hem till oss tillsammans med familjen och nyfödda lille Texas som nu hunnit blivit hela 3 veckor :)
 
 
 
 
När lille Texas kom blev helt plötsligt blev Hugo stora killen, min fina stora älskade kille
 
 
 
Så eftermiddagen har jag spenderat med lille Texas i famnen så mycket som möjligt (!!) , man riktigt smälter så söt är han :)) tror minsann att man börjar bli lite bebissugen igen, hihi :))
 

Tyvärr går ju dagarna när man jobbat natt så otroligt fort och så är klockan helt plötsligt redan 22.22 (!!??) som tur är så har jag inte sovit något vidare bra så förhoppningsvis blir det inte särskilt svårt att somna, håller tummarna för de iallafall.
 
 
 
Imorgon är vi lediga Hugo och jag, men vad dagen bjuder på får vi se...
 
 
 
 
 
  
På återseende finingar !!
  
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Idag tesate jag att göra tomatsåsen till vår hemmagjorda pizza på Delizie finkrossade tomaterDe finkrossade tomaterna är tillverkade av utvalda solmogna tomater som skalats och tärnats fint , Delizies tomatsås har även en alldeles klarröd färg vilket är tackvare att tomaten skördats mogen.
 
 
 
 
Hääärliga lördag !!!
 
 
 
 
 
I förra veckan hämtade jag ut ett litet paket med olika tomatsåser samt häften med recept på allt från pasta ratatouille till hemmagjord pizza från Delizie .  Efter lite velade hit och dit bestämde vi att det fick bli hemmagjord pizza (till Hugos förtjusning så klart) så i fredaga passade vi även på att köpa med oss en färsk pizzadeg och även den så klart från Delizie !! 
 
 
 
 
 
Finns det något godare än hemmagjord pizza, mumms !!!
 
 
 
 
Här kommer receptet på vår hemmagjorda pizza


Tomatsåsen:

Krossade tomater från Delizie
 
En nypa salt
 
En nypa socker
 
Vitpeppar
 
Lite chili
 
paprika och lök
 
 
 
Fyllningen:

Färska champinjoner
 
Pesto
 
Skinka
 
Samt färsk basilika
 
 
 
Till pizzan gjorde vi även en hemmagjord pizzasallad av finhackad vitkål, salt, svartpeppar, olja samt vinäger.
Pizzadegen köpte vi färsk för all enkelhetsskull :))


 
Delizie har just nu en super fin tävling på facebook där du kan vinna en uppsättning Le Creusetgrytor till ett värde av 5000 kr Så skynda in och gilla Delizie och var med och tävla. Lycka till !!!
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin lördag
 
 
 Kraam Julia 
 
 
 
 
 
 

 
Liten ostbricka och ett glas rött så här på torsdagskvällen känns inte helt fel, vi välkomnar helgen helt enkelt...
 
 
 
God kväll finingar !!
 
 
 
 
Oj oj vilken dag, helt slut i hela kroppen. Hade nästan glömt bort helt ur det var när man var småbarnsförälder (om man får skriva var småbarnsförälder, tycker nog som Hugo att han är en stor kille nu :) ) Har nämligen haft en riktig "knölgubbe" breedvid mig i sängen inatt vid namn Hugo, han har snurrat runt som en liten hellikopter hela natten och även mitt i allt snurrande lyckats snurra sig ur sängen också, stackars liten :(

Och det jag då skulle komma till är att mamma i familjen inte fick spciellt mycket sömn över huvudtaget denna natten, men vad gör de när man är världens lyckligaste mamma :)) Tröttheten glömdes fort bort när min lille prins vaknade till när det var dags för mig att bege mig mot jobbet och ger mig en S T O R kram och 1000 pussar :))
 
 
 
En av mina favoriter när det kommer till rött, Tomassi Graticcio, ett hett tips till er som inte provat den redan !!!
 
 

Så nu ska denna trötta mamma krypa upp i soffan en stund innan det har blivit dags att sova några timmar, imorgon har vi en låång "att göra lista" framför oss...
 
Sov så gott raringar...
 
 
 

 
Lite nya kuddar har hittat hem hit nu under hösten, och idag fick Hugo och jag även med oss en rund och go och väääldigt orange kudde från Indiska :))
 
 
 
 
Heeellloo sweethearts !!
 
 
 
 
 
Oj oj vilken busy busy helg och start på veckan vi haft, känns som om man inte hinner med nånting när man jobbar på helgen och har man dessutom ett litet "halv trasigt" bäcken så orkar man inte spciellt mycket heller för den delen ;)


Men idag har iallafall Hugo och jag haft en ledig tisdag, såå skönt !! Sov morgon och mys framför barnknalen imorse och sedan tog vi oss en sväng upp på stan, tittade lite i affärer och så fick det bli en sen lunch på Mc'D :))
 
 
 
 
Även kudden med bokmotivet är nyinskaffad och kommer från H&M - Home 
 
 

Nu ska vi ta och åka ut en sväng till Gallerian och kika på vinterkläder åt Hugo och snart är det nog även dags att hitta ett par vinterkängor med, börjar bli riktigt kallt ute nu...

Men i år blir det nog ingen ovarell utan ett par rejäla skidbyxor/termobyxor och vinterjacka till, H/H står högst på listan, få se om det finns i Hugos storlek dock!
 
 
 
 
På återseende
 
 
Kraam Julia
 
 
 
 

 

Hugo har bäddat ner sig i soffan bland alla kuddar och tittar på Ratatouille (även kallad den lilla råttan) som visas om och om igen just nu...
 
 
 
 
God kväll raringar !!
 
 
 
Fy så fort det blir mörkt ute om kvällarna nu, tycker knappt man hinner med, helt plötsligt är det bara kolsvart ute. Inne med för den delen. Tycker nämligen inte om att ha en massa lampor tända överallt så många värmeljus går det åt, men det är ju så klart det mysigaste med hösten :-)
 
 
 
Imorgon är vi L E D I G A Hugo och jag, men riktig hellediga är vi inte riktigt, för imorgon frömiddag ska Hugo på jumpa med dagis som dom har varje onsdag, och den får Hugo vara med på trots att han egentligen är ledig alla onsdagar :-) Vilket är toppen !!! 
 
 
 
 
På det lilla bordet i vardagsrummet står den stora favorit brickan som jag fått av Hugos farmor, ljuslyktor från Tine K i olika nyanser och storlekar och så den lilla ostronskålen från mateus, och inte att glömma den fiiiina blomman som min lille prins plockat till mig :-)
 
 
 

Men jumpa = ingen sovmorgon så Hugo sover sedan lääänge och snart ska även hans mamma göra det samma :-) imorgon har vi även lite andra måsten att ta tag i, så dags att kila...
 
 
 
 
Ses imorgon igen
 
 
 KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Skörden från helgens tripp till svampskogen, vi fick även med oss en hel del blåbär hem, inte helt fel :-) Mumms !!!
 
 
 
Heeeej raringar !!
 
 
 
Jösses så lääänge sedan det var som jag uppdaterade här inne på Mittialltvitt. Ibland räcker tiden inte till, ibland finner man ingen inspiration och ibland prioriterar man helt enkelt olika..
 
 
 
Just nu måst ejag nog erkänna att instagram är "boven" i det hela, så enkelt så smidigt och framförallt så enkelt att uppdatera ;-) ska dock försöka ta mig i kragen och se till att uppdatera här inne med, kanske inte så ofta som på Instagram men uppdatera ska jag !!
 
 
 
 
Mina favoriter, Trattkantareller :-)
 
 

Har även lite funderingar på att göra om bloggen en del, nu var det länge sedan, så en ny header vore kanske inte helt fel, det är M Y C K E T man vill ibland ;-)
 
 
Nu ska jag dock bege mig iväg mot jobbet för ett kvällspass....
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin måndag
 
 
 
Kraam Julia
 
 
 
 

 
Hugo njuter av septemberkvällen
 
 
  
 
Naturens Hus
 
 
 
 
Här om kvällen efter jobb, plugg och dagis begav vi oss mot Naturens Hus och Oset som ligger i utkanten av stan. Det var cirka 23-24 grader i luften och vindarna alldeles varma, kändes nästan lite overkligt...
 
 
Men det gäller att fånga dagen, eller hur!!? :-) och det är precis vad vi gjort hittills denna vecka. Ena dagen är det höst och kallt ute och man måste klä sig varmt och andra dan är det helt plötsligt sommarvärme och det är nästan så man skulle vilja sätta på sig ett par shorts !!! ;-)
 
 
 
Som en sommarkväll i augusti...
 
 

Idag har vi dock ingen jätte värme, men solen skiner iallafall och vi ska snart bege oss ut i det fina vädret, dock tar jag med mig en stickad tröja...
 
 
 
 
 
 
  På återseende
 
 
  Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 

 
Bilder från gårdagens dop, stolta föräldrar med Viggo och Vilgot i famnen alldeles nydöpta. Längst upp till höger en något sammanbiten (pga av det något kalla vädret men fiiiina vädret) bloggerska :-)
 
 
  Viggo & Vilgot
 
 
 
Nu är dom döpta, Hugos kusiner Viggo och Vilgot. Tänk att tiden gått så fort, känns som om det inte alls var så länge sedan som vi var i samma kyrka på Sveas dop då även min bror Joel och hans Elin gifte sig. 
 
 
 
 
Fina storebror Filip med lillebror Hugo i handen
 
 

Efter dopet var vi bjudna till församlingshemmet på kaffe, tårta och kakor. Helt fantastiskt gott !!! Tusen tack för en jätte fin eftermiddag.
 
 
Idag har jag dock ingen semester utan ska alldeles snart bege mig till jobbet för ett kvällspass. Känns verkligen att hösten har kommit nu, luften är så där iskall som den bara kan vara då det är höst och för att inte tala om hur mörkt det är om kvällarna. 
 
 
 
Nu: Bädda rent i lite sängar här hemma innan det är dags att röra sig mot jobbet...
 
 
 
 
 
  Önskar er en fin söndag
 
 
 
  Kram Julia
 
 
 

 
Cappuccino, världens godaste bulle och Elle kan inte bli bättre ;-)
 
 
 
 
  Härligt med fredag
 
 
 
Härligt med fredag, älskar älskar Ä L S K A R fredagar, visserligen ska jag jobba denna fredag men det gör mig inte ett dugg :-) Denna fredag har vi haft sovmorgon här hemma. Pappa J är ledig, Hugo är ledig och jag jobbar kväll, så skönt ! 
 
 
 
Mummmms !!!
 
 
 
 
Idag har jag en hel del på "att göra listan" inför morgon dagen, kläder som ska strykas och provas. Har velat lite fram och tillbaka över vad jag ska ha på mig, men nu verkar det som att vädret ska bli ganska så varmt (och vi ska ju trots allt sitta inoomhus) så det får bli klänning. Men innan jag ska sätta igång och stryka så ska mina naglar fixas  !!! :-)
 
 
 
Got to go...
 
 
 
  Ses imorgon igen, om inte på instagram ;-)
 
 
  
Kraam Julia
 
 
 
 

 
Jag vill bada mamma...
 
 
 
 
  En eftermiddag i Kilsbergen
 
  
 
Igår eftermiddag passade vi på att njuta av det fina höstvädret och packade Hugos lilla ryggsäck med några smörgåsar och varsin bulle och så begav vi oss upp mot Kilsbergen och Ånnaboda
 
 
Var dock en aning blåsigt ute igår och med ett lock för örat så kan jag berätta att jag var helt slut när vi kom hem. Men idag är locket äntligen nästan helt borta... !!
 
 
 
 
Hugo delar med sig av lite bullar :-)
 
 
 
Idag blev det dock ingen utflykt utan en lite pysseltorsdag istället, men har fått en massa måsten gjort samt rensat en del här hemma, skönt att få sådant gjort !
 
 
 
Förklarar för Hugo att sommaren har tagit slut och att nu är det höst och då är det alldeles för kallt för att bada, mitt lilla hjärta...
 
 
 
Tidigare ikväll passade jag även på att förbereda inför det stundande dopet på lördag då Hugos kusiner Viggo och Vilgot ska döpas !! :-)
 
 
Nu väntar sängen...
 
 
 
 
  Kraam Julia 
 
 
  En eftermiddag i Kilsbergen
 
 
 
 

 
Nu har min pall äntligen fått den rätta färgen, S V A R T !!! 
 
 
 
  Välkommen måndag
 
 
 
Haft ett litet blogg uppehåll i helgen, (men finns ju så klart på Instagram) skönt att ta en paus lite då och då. Har dock inte haft en massa inplanerat i helgen som var utan har spenderat en del tid på jobbet och en hel del tid med att bara ta det lugnt. Har nämligen åkt på en liten förkylning som gett mig en besvärlig huvudvärk och ett otroligt irriterande lock för ena örat (!!!)
 
 
 
 

Faktum är nog att det flesta detaljer i köket går i svart och vitt, och så lite stänk av rött här och var :-)
 
 
 
 
 
Idag har jag tack och lov ingen huvudvärk (än) men locket för örat håller i sig, och för mig gaaaalen. Hur får man bort de egetligen ??? Ja vet att det brukar ge sig av sig självt, men nu har jag haft det i snart en vecka, börjar bli aningens irriterande som sagt.... 
 
 
 
 
 
 
Den svarta något "skruvade" ljusstaken ;-) har jag klickat hem från Länna Möbler, den visade sig vara mattsvart och passade perfekt ihop med min nu även mattsvarta pall !! :-)
 
 
 

Denna måndag har vi i alla fall toppenväder utanför och jag ska minsann lägga mig en stund i en av solstolarna på baksidan och försöka njuta så mycket som möjligt av solen. 
 
 
 
Senare i eftermiddag ska Hugo och jag cykla iväg en sväng till mitt jobb och hämta ett schema för denna vecka tar min tjänstledighet slut och det har blivit dags att komma tillbaka till "mitt" jobb :-) 
 
 
 
 
 
 
 
  På återseende raringar
 
 
  KRAM J
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0