Mor och dotter
 
 
 
 
När sommaren är som vackrast
 
 
 
 
 
Som jag älskar sommaren, underbara sommar. Det bästa med denna sommar är att jag haft turen att få vara föräldraledig precis hela sommaren med vår dotter Anna. 
 
 
 
 
Juni - 2014
 
 
 
Dessa bilder är tagna i Karslunds Herrgåd som ligger cirka 5 minuter med bil hemifrån oss. Ett fantastiskt ställe att vara på, alla årstider faktiskt, men framförallt på sommaren då grönskan är otrolig ! 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 När vår älskade lilla Anna kom till världen
 
 
  
 Vi älskar dig till månen och tillbaka igen...
 
 
 
 
 
 
 

 
Nu är Anna redo för att gå på storebror Filips avslutning
 
 
 
 
 
 
 
 
 Snart är det sommarlov !!
  
 
 
 
 
Tänk så fort det går, tycker man säger så varje år,varje vår, varje sommar. Men denna sommaren är lite speciell för imorgon går nämligen Annas storebror Filip ut 9:an :))
 
 
 
 
Då jag träffade min J var Filip bara 6 år, och i år blir han 16 år, helt otroligt, och nu har 9 långa år gått. Minns själv när jag gick ut 9:an och måste ju säga att det känns ändå lite spciellt. Nu håller vi tummarna för att det blir bra väder imorgon bara :))
 
 
 
  
 
 
Jeansklänning och vit kofta från Newbie
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi dock ytterligare en liten "avslutning" då Hugo går sin sista dag på dagis idag. Känns lite vemodigt men samtidigt otroligt roligt. Tänk vår Hugo ska börja förskoleklass i augusti !!! :))
 
 
 
Nu: Besök hos barnmorskan står på agendan, dags att göra sig iordning.
 
 
KRAM Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Idag är ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag
Hurra hurra hurra...
  
 
 
 
 
 
Ja det haglar ju inte direkt inlägg här på bloggen Mittialltvitt, har helt enkelt blivit så just nu. Dels för att jag tycker det är så mycket smidigare med instagram men sen tar det sån extrem tid att blogga. Bilder som ska in på datorn och text som ska skrivas. Men kanske att jag får både mer tid och lust för bloggen längre fram, det vet man aldrig. Kul att ni fortfarande kikar in här med jämna mellanrum ändå, det uppskattas. KRAM till er !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi firat min födelsedag, hela 29 år har man hunnit bli och nu närmar man sig 30 år med stormsteg !! känns mycket märkligt att man snart är 30 måste jag faktiskt erkänna, men inte än. Inte än...
 
 
 
Startade dagen med frukost på sängen som mina killar gjort till mig. Så mysigt. Sedan har vi haft Hugo och Annas kusiner här på födelsedagsfika, samt morbröderna Joel och Jakob, Joels fru Elin och så mormor. Blev full rulle här hemma minst sagt. Så kul ! :)) Imorgon kommer morfar och hans särbo hit på lite fika. Då håller vi tummarna för lite sol så vi kan sitta ute !
 
 
Nu: Sängen, sååå trött!!
 
 
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0