Hur snyggt vore det inte med ett gäng av dessa stolar på den nya trallen, me like!

 

 

Men tycker ändå att rottingmöbler är lite mer min stil...

För cirka två timmar sedan blev den nya trallen på framsidan av vårat lilla radhus färdig. Imorgon eftermiddag ska vi bara fixa med det allra sista små plocket sedan är det dags att ta tag i den roliga delen. Blommor ska planeras och nya utemöbler ska köpas.

Men det här med utemöbler visa sig vara en djungel. Har ingen aning om vad vi ska köra på. Funderar dock på rottingmöbler, lätta att rengöra och dessutom väldigt bekväma. Ovanför utemöblerna ska vi ha ett vitt stort segel, kommer bli så läckert!!

Nu väntar sängen, är så otroligt trött och imorgon är det upp tidigt som gäller för då ska vi iväg och fira en 1-åring! Sov så gott alla fina.


/Kram Julia



Godmorgon !

Idag har vi en "Busy day" här hemma. Joacim har åkt iväg för inhandling av mer byggmatrial. Jag och Hugo har precis ätit frukost och snart väntar duschen.

Det är så fint väder här idag och jag tror det kan bli riktigt varmt denna valborgsmässoafton. Det blir trägårdshandkar på även för mig då det ska göras om lite utanför altanen på baksidan med.

Önskar er en fin dag.
På återseende.


/Kram Julia



Oj så mycket vi har hunnit med denna fredag. Jag och Hugo vaknade kring halv tio imorse och satte fart med det samma. Upp och duscha och göra iordning oss, bädda sängar och äta frukost sedan bar det av ut till gallerian för lite shopping och så en latte hos PhilipVasa Express så klart !

Efter shoppingrundan åkte vi hemåt för att bestämma oss en gång för alla hur vårat "soldäck" ska se ut, har fått så många olika förslag på hur den kan se ut så nu vet jag varken ut eller in. Men imorgon kväll ska det förhoppningsvis stå klart, såå spännande !

I eftermiddags fick vi även besök av Annika och Tobias och deras döttrar Sarah och Maja. Det blev en massa lek och bus här hemma på baksidan. Hugo har längtat så mycket efter sin kompis Sarah. Sötnosarna.

Nu ikväll har vi förberett inför morgondagen. Plattor och buskar har tagits bort och lika så vad det gäller vår gräsmattan, puts väck!

Nu väntar soffan och en gin tonic, är helt slut!!


/Kram Julia

Dessa bilder är tagna för exakt ett år sedan. En kall och blåsig vårdag, inte ett löv på träden så långt ögat når. Vantar, skaloverall och mössa på !


Tänk att det kan skilja så från år till år. Denna våren kom verkligen fort, sommarvärme med temperaturer över 20 grader och grönskan var inte blygare den, inte mig emot men säkert inte så roligt för dom som har pollenallergi.

Förra våren var inte alls lika underbar som denna är. Det var kallt och ruskigt väder, det kom ingen värme eller grönska förens i mitten på maj.

Nu till något helt annat. Har varit en lång dag här hemma idag, dels för att man inte kan hitta på så värst mycket med en krasslig liten Hugo och så har det varit en aning blåsigt ute för min smak. Men imorgon och till helgen har SMHI lovat fint väder och temperaturer upp till 15 grader, det ser vi fram emot.

Om en liten stund ska jag lägga mig i ett varmt bad och smörja in ansiktet med min favorit när det kommer till ansiktsmasker, nämligen Lancômes Pure Empreinte, men först har vi en Hugo som ska i säng, någon har visst vänt lite på dygnet...


På återseende.
/Kram Julia



Denna ögonskugga är min absoluta favorit bland alla ögonskuggor. Passar lika bra till fest som till vardags och är verkligen hur snygg som helst på. I love it!!



Idag fick vi oss en lång sovmorgon här hemma. Vår lille prins har nämligen varit såå täpt i näsan precis hela natten och inte sovit många timmar. Hugo har vaknat ett antal gånger under natten och inte förens vid 04.00 på morgonen fick mamma i familjen somna.

Så denna torsdag spenderas på hemmaplan. Dock ska vi ge oss iväg en kort sväng till apoteket på eftermiddagen och inhandla lite nezeril och alvedon.

Nu ska jag slå mig ner med en latte framför "Tangled" med min lille snoris här hemma.



/Kram Julia


Här är då alltså mina Macarons, ni vet såna där små franska bakverk som man just nu ser precis överallt i olika sorters färger, så sockersöta. Tyvärr blev inte mina speciellt sockersöta, jag får nog helt enkelt göra ett nytt försök...



God kväll på er!

Var riktigt härligt att bege sig hem från jobbet idag iklädd endast sommarkläder, så underbart. Denna onsdagskväll hade vi en viss liten kille här hemma som somnade på mindre än fem minuter, inte lätt att vara liten ibland.

Om en stund ska jag slå mig ner i soffan och bara njuta av en kopp te och en misslyckad Macarons. Vad jag ska titta på har jag inte en aning om. Däremot ska jag lägga mig i sängen sen och kika på det tredje avsnittet av "Familjen Kennedy" på svt play innan jag somnar.

Nu: Väntar soffan

/KRAM Julia



Här om dagen tog vi oss en härlig skogspromenad med farmor och hennes riesenschnauzer Soja. Hugo och Soja for omkring ibland blåbärsriset tills det blev helt slut båda två. Hugo hade dock turen att bli buren tillbaka till bilen av pappa...




Godmorgon!

Sovmorgon idag igen, inte förens vid 10-tiden blev jag väckt av en liten Hugo. Denna onsdag ska vi göra aboslut ingenting så skönt!!, eller i allafall tills de att klockan är 16.00 för då ska jag bege mig till jobbet för ett kort kvällspass.

Gårdagens invigning av den nyinköpta kakpressen gick sådär, får nog göra ett nytt försök senare idag eller imorgon. Kakpressen fungerar även jätte bra till att använda som sprits, så den kommer om inte annat att bli perfekt att använda ihelgen, för då ska det bakas tårtor!!

Nu: Latte till mamma och ett glas saft och kaka till Hugo.


/KRAM Julia





Idag har vi hunnit med massor trots att vi tog oss en rejäl sovmorgon. Bland annat har vi varit på stans galleria och inhandlat lite nya baktillbehör ny kakpress och ny bakbunke fick följa med hem. Hugo shoppade också lite och fick med sig tre nya bilar hem till samlingen..

Innnan vi lämnade gallerian blev det så klart ett besök hos Philip på Vasa express, bättre service och godare kaffe får man leta efter !

Nu: Dags att inviga kakpressen.

 

På återseende.
/Kram Julia


I eftermiddags tog Hugo jag och Alice oss en cykeltur hem till min bror Joel och hans dotter Svea. Det har varit så varmt här precis hela dagen så vi bestämde oss för att en glass skulle inte vara helt fel...


Helt otroligt vilken sommar värme vi haft denna helg, så underbart. Trots att detta varit min jobbhelg så har den varit bortom alla förväntningar!

Vi har grillat, träffat nära och kära, druckit latte i en gassande sol och så har mamma i familjen förstås tillbringa ett antal timmar i solen, så nu har jag gyllenbrun hy och blondare hår, and i love it !!!

För cirka en timme sedan la Hugo ner huvudet på kudden och somnade för natten, så om en stund ska jag krypa upp i soffan och vila ögonen på en förhoppningsvis bra film. Imorgon är det en ny dag, en något efterlängtad sådan...

Ses imorgon.
/KRAM Julia


 

Och med dessa bilder önskar jag er en godnatt, på återseende imorgon.

Stor Kram från mig!


Melvin har igår genomgått en STOR förvandling, nämligen klipp av sig allt långa hår som han haft en tid och så här blev resultatet, en super snygg Melvin! Vet inte hur många kommentaren denna snygging hittills fått, även Melvin själv blev super nöjd med sin nya frisyr och det är ju så klart det viktigaste av allt!



Hej på er!

Här kommer en kort liten uppdatering. För cirka två timmar sedan kom jag hem från jobbet, ett lagom långt arbetspass om ni frågar mig.

Storebröderna Filip och Melvin är ute på vift med kompisar, mamma Julia uppdaterar bloggen, pappa Joacim ligger i hängmattan på altanen och läser boken "Ditt kompetenta barn" av Jesper Juul och vårat lille busfrö Hugo sover middag.

Om en stund ska grillen tändas här hemma, sen blir det "grillknytis" i det underbara vädret tillsammans med våra kära vänner, Hasse, Sussi och Alice !!!

 

På återseende senare.
/KRAM Julia


Godmorgon !

Dagen till ära tog vi oss en lång sovmorgon hela famlijen och vi började inte vakna till liv här hemma förens runt 10-tiden. Såå skönt. Nu vi har precis ätit färdig frukosten, disken står i diskmaskinen och alla sängar är bäddade, nästan alla morgonbetyr är färdiga med andra ord.

Om en liten stund ska vi börja leta påskägg här hemma, eller rättare sagt Filip får hjälpa Hugo att leta påskägg, en viss storebror i familjen har blivit lite för stor för påskäggsletande och får assistera lillebror istället.

Det är verkligen helt otroligt vilket väder vi har, (vet att jag är en aning tjatig, blir mycket skrivande om sol, sol och åter sol, men jag älskar solen så det får ni stå ut med) men det är bäst att passa på att njuta för på tisdag har jag läst att det ska regna, usch och fy! det gillar jag inte...

Nu ska jag fixa iordning mig en latte, sedan blir det att sätta sig i solen en stund och läsa lite mer ur boken "Ditt kompententa barn", favoriter i repris med andra ord.

 

/Kram Julia

Ingen påsk utan tulpaner...




Nu har det snart blivit dag för mig att ta mig till jobbet, känns inte sådär jätte lockande med tanken på vädret som vi har här idag. Strålande sol och nästan 20 grader varmt, helt underbart är det !!

För en stund sedan åkte Melvin hem till farmor och farfar Arne, dock lite smått trött. Det är jobbigt att gå upp tidigt tidigt för att fiska. Filip och Joacim har precis plockat isär Filips cykel, det pågår rengöring av ekrar och kedja m.m. Hugo hjälper förstås till så gott han kan, lille gubben!

Själv ska jag slå mig ner i solstolen en stund med en stor latte och boken "Ditt kompetenta barn av Jesper Juul.

 

På återseende /Kram Julia


Ibland är dom alldeles för söta de små liven...




God morgon långfredag !

Vilket otroligt underbart väder vi hade igår, och lika fint verkar det bli även idag, me like!! Denna långfredag måste mamma i familjen dock bege sig till jobbet. Ett kvällspass står på schemat, men inte ännu...

Joacim och Melvin åkte iväg tidigt imorse för lite far och son tid, med sig i packningen fanns förstås fiskespö och matsäck, fredagsmys på hög nivå.

Filip, Hugo och jag stannar här hemma och myser istället. först och främst ska vi äta en god och låång fredagsfrukost, sitta länge i bara morgonrock och äta en massa goda smörgåsar och prata en massa skit!

Senare idag ska vi även hinna med en korvgrillning på baksidan, det vill säga vi förbereder och inväntar kocken i familjen!!

 

Önskar er en underbar långfredag.

/KRAM Julia




RSS 2.0