Njuter av lite vårsol på favorit stället vid Karlslunds Herrgård.
 
 
 
 
 
Jag hade ju iallafall tur med vädret....
 
 
 
 
 
 
Ungefär så har min vecka varit, för någon tur vad det gäller mitt bäcken har jag väl inte direkt haft. Återbesök hos läkaren idag som slutade i sjukskrivning tom 7:e April. Så status just nu är väl mer eller mindre, sjukgymnastik, vila, och åter träning. Nog om mitt bäcken...
 
 
 
 
Nu är det ju faktiskt P Å S K !!! och det ska vi frira trots sjukskrivningar. Hugo har hjälp till att påskpyntat här hemma och utanför dörren med för den delen. Planterat påskliljor och satt fjädrar i påskris har han minsann också gjort :))
 
 
 
 
 
 
Varken idag eller igår behövdes det några vantar kan jag berätta, så skönt med lite vårsol även om dom dock behövs på morgonen....
 
 
 
 
 
 
Om en stund ska jag ut på en liten liten joggingrunda men innan dess ska jag bädda ner en Hugo som är så trött så trött. Tar på krafterna att vara ute i solen :))

 

På återseende raringar
Många kramar 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Detta täcke fick jag av min J i julklapp för några vintrar sedan, och det är absolut det bästa täcke jag nånsin haft.
 
 
 
 
 
 
Höie downfeel
 
 
 
 
 


Jag har alltid älskat varma fluffiga duntäcken oavsett årstid, är man en frysskit så är man :-) men det kändes inte riktigt rätt att införskaffa ett täcke med äkta dun i, utan jag ville ha ett täcke som kändes precis som ett duntäcke men ej innehöll något dun :)) 
 
 
 
 
 
 
Mitt sköna täcke heter Höie downfeel och finns att köpa hosJysk.se
 
  
 
 
 
 
Inte det lättaste att hitta, men så fick jag äntligen mitt efterlängtade fluffiga täcke, ett täcke som dessutom inte innehåller dun utan är gjort av 100% silikoniserad polyesterfiberdun med ett överdrag av bomullscambric. 
 
Så dagens tips finns alltså att klicka hem eller att köpa i butik hos Jysk
 
 
 
Nu: Dags för filmkväll med grabbarna grus, skräckis nämligen denna The Possession, och val av film kan jag tällägga har Filip och Melvin själva gjort, en annan klarar knappt av att se beck, Wallander eller Johan Falk filmerna utan att bli mörkrädd haha :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig kväll
Kraam
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Krokus, en typiskt vårblomma pryder köksbordet här hemma just nu. Får man ingen vår ute så får man skaffa sig en inomhus helt enkelt :)
 
 
 
 
 
Heeej raringar !!!
 
 
 
 
  
Ni som följer mig Insta vet förstås redan att jag inte bara inhandlat blommor till köket utan även kakeldekor. Har nämligen hittat en nätbutik som säljer just kakeldekor och det finns hur många varianter som helst, jag föll dock för dessa med en litentauch av marockansk stil
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev verkligen super nöjd med resultatet så dessa dekorer kommer nog få sitta uppe ett bra tag för omväxlingsskull. Tänk att något så enkelt kan göra så otroligt stor skillnad, det gillar jag !! :))
 
 
 
 
Tvålen är från L:A Bruket och doftar helt underbart av ceder/apelsin/rosmarin
 
 
 
Nu ska vi snart ge oss iväg och handla lite mat och annat gott inför helgen. Jag skulle egentligen ha jobbat denna helgen men pga smärtorna i bäckenet så får jag snällt stanna hemma och vara sjukskriven ett tag till. Igår vad jag dock hos sjukgymnasten och har nu fått ett träningsprogram samt muskelavslappnande medicin av min läkare, så nu ska jag nog bli bättre !!! Tusen tack för alla krya på dig hälsningar, både här och på instagram.
 
 
 
Nu: Dags för en kopp kaffe, sen är det dags att ge oss iväg...
 
Trevlig helg
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Pärlhönsfjädrar täckte vårt köksbord här hemma igår kväll tillsammans med ett glas rött och Adeles ljuva stämma, påskpyssel när den är som bäst helt enkelt
 
 
 
 
Påsken närmar sig...
 
 
 
 
 
Ni som följer mig på Instagram vet att jag är hemma och är sjukriven veckan ut pga en inflammation i en led i bäckenet och ni som inte visste vet det nu ;-) Verkligen avkyr att vara sjukskriven, mest för att jag blir så otroligt rastlös, men så kom jag på vad jag kunde sysselsätta mig med.
 
 
 
Satt och klickade runt lite bland påskpynt förra veckan och hittade jättefina pärlhönsfjädrar hos Blackballoon
Men så slog det mig att sådana måste man ju kunna göra själv....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klickade vidare och hamnade till slut hos Panduro och fann där pärlhönsfjädrar 3-10 cm, 40 stycken för 22:- Perfekt !!! Slog till direkt, så igår satt jag här hemma vid köksbordet och pysslade för fulla muggar.
 
 
Blev riktigt nöjd med resultatet och om en vecka ska jag sätta igång och knyta lite fjädrar som jag ska ha i påskriset utanför dörren här hemma :))
 
 
 
 
 
Mitt egengjorda påskpynt :-) Valde att även köpa vita marabou fjädrar och knyta ihop med pärlhönsfjädrarna. Blev såå fint!
 
 
 
 

Nu ska jag ta tag i lite vardagssysslor här hemma, har massor med massor av tvätt som ska hängas och det tar ju så klart tid att både komma igång och få det gjort...
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin onsdag
Kramar Julia
 
 
 
 

 
Nu har Day kuddarna åkt upp på linneskåpet i vardagsrummet. Är på jakt efter något nytt, nya kuddar och nya kulörer :-)


 
 
 
Heellooo friday night
 
 
 
 
 
skönt med fredag, trots att jag jobbar imorgon så känns det extra skönt med fredag och helg :-) idag hade vi kanon väder här i Öret, så det fick bli att fortsätta bläddra i nya Elle interiör med en kopp kaffe i handen och dessutom sittandes på trädäcket på baksidan med näsan i vädret, såå skönt och såå mycket vår :-)
 
 
 

 
Lampan som jag (med lite hjälp från min J) gjorde förra våren (?) får nog hänga med ett tag till. 
 



 
 Skulle nog vilja påstå att det spritter av vårkänslor i hela kroppen, såå mycket som jag vill göra och helst NU på en gång !!!! gjorde till och med ett litet försöka i att skotta bort den sista snön ute på trädäcket på baksidan idag, men det gick inge vidare bra. Det var nämligen ingen snö utan is alltihop. Får vänta på lite mildare väder helt enkelt. Jag som vill börja plantera vårblommor redan nu...
 
 
 
Så kan man inte plantera blommor eller göra fint i trädgården får man fokusera på inredning inne istället för ute :-) Fick med mig lite mer tulpaner hem och några krokus efter dagens fredagshandlingen så lite vår har vi fått...
 
 
 
Nu: En kopp te, sen sängen. Riktigt trött idag!
 
Kraam Julia
 
 
 
 


 
 
 
 
 

 
Ett glas rött, nya nummret av Elle interiör och så en bukett röda tulpaner, riktig vardagslyx!!
 
 
 
 
 
Heeej raringar !!
 
 
  
 
 
Idag har jag haft en sån där busy day, fullt upp från morgon till kväll, och tro det eller ej, klockan är 23.38 i skrivande stund och jag har varit uppe sen 05.45 och är fortfarande (eller iallafall känner jag mig så) alert !! :-)
 
 
 
Men om en liten stund ska jag ta och lägga huvudet på kudden. Jag blir lätt lite övertrött och tror mig få en massa energi till att fixa med allt från att plocka och städa till att göra om lite i kodmallen på bloggen, verkligen dags att gå och lägga sig snart innan jag städar bort hela bloggen :-)
 
 
 
Imorgon är det ju dessutom Ä N T L I G E N freeedag, och vi har en hel ledig sådan till och med.
Lovely !!
 
 
Får nog bli på återseende då helt enkelt....
 
 
 
 
God natt på er
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 

 
Nu äntligen (efter mycket om och men) har jag till slut testat torrschampo och det var verkligen som alla säger så otroligt bra. Jag har annars en tendes att tvätta mitt hår lite väl ofta vilket gjort att det sett flottigt ut, men nu ser det jätte fräscht ut, luktar gott och shampot ger en kanon volym !!!
 
 
 
 
 
 
Ett litet söndagstips...
 
 
 
 
....Och så var det söndag igen.
 
 
 
Ungefär så skulle jag beskriva denna dag. Avskyr att helgerna går så fort, och imorgon är det jobb som gäller igen. Dock jobbar jag kväll så det är sovmorgon som gäller, alltid något.
 
 
 
Trots söndag har vi iallafall fått en hel del gjort. Vi har haft ett helt fantastiskt väder här idag som fick vårkänslorna att bubbla i magen, så det fick helt enkelt bli en "tvätta bilen dag" :-)) hur vårigt är inte de??
 
 
 
 
 
 
 
Köpte min batiste på Kicks men det finns att klicka hem lite överallt på nätet med...
 
 
 
 
 
Nu: (läs snart) En kopp te och en bra film.
 
 
Dags att lägga Hugo först dock....
 
 
På återseende
 
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 

 
Helgblommor, finns det något härligare?? :-)
 
 
 
 
 
 
Välkommen fredag
 
 
 
 
 
 
Visst är det skönt med fredag, Ä L S K A R fredagar, speciellt när man är lediga med :-) Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade sist, känns som en evighet även om det egentligen "bara" var lite drygt 1 ½ vecka sedan. Ser dock att ni fortfarande är inne och kikar och det glädjer mig så klart, tack!!
 
 
 
 
Har nog alltid haft svårt med att hitta inspiration och glädje i att blogga denna årstid. Men nu går vi mot ljusare tider och äntligen har vi nått mars månad, även om det kanske inte riktigt är en vårmånad här i Örebro (då det brukar kunna ligga kvar snö till slutat av mars) så känns det trots allt lite som ett steg närmre våren.
 
 
 
 
 
 
Vackra ranunkel på skänken i köket
 
 
 
 
 
Denna förmiddag har jag inte gjort så mycket mer än att städat, tråkigt men ack så skönt efteråt. Dammsugit och torkt golv och så till och med piskat mattan i köket, välbehövligt att jag säga !!!!
 
 
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen får det bli en liten sväng på stan eller till gallerian kanske ?? :)) 
 
 
önskar er en härlig fredag
 
 
KRAM Julia
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0