Nu är det bara 4 dagar kvar till 1:a advent och lite av julpyntet har fått komma upp. Kunde inte låta bli att tända julstjärnan och adventsljusstaket som ska stå i köksfönstret, nu är dom dock nedpackade igen och kommer inte upp förens på söndag :))
 
 
 
 
 
Heeej raringar !!!
 
  
 
 
 
 
 
Känns lite overkligt nästan att det är 1:a advent på söndag, har inte riktigt fått några julkänslor ännu trots att jag letat fram allt julpynt, putsat vartenda fönster, köpt hem saffran och pepparkaksdeg och nya blommor till köksfönstret. Igår var jag till och med och köpte en liten tomtedräkt till Hugo som han ska ha på lucia, men var är julkänslorna....?
 
 
 

Får hoppas på att helgens "julbak" kan bära med sig lite julkänslor, ska tydligen även komma en del snö lagom till advent och snö om något ger väl julkänslor !!! :))
 
 
 
 
 
 
 
Snart får jag hänga upp julstjärnan i sovrumsfönstret...
 
 
 
 
 
Efter dagis idag passade vi på att pyssla lite här hemma Hugo och jag, köpte nämligen med oss lite apelsiner och nejlikor hem igår (och lite glögg med för den delen) så lite julstäning har vi allt fått här hemma nu :)) och med tanken på all snö som kommit under dagen så ser det lovande ut...
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin tisdagskväll....
 
 
 
 
 
 
 

 
Bilder från ihelgen. Myser hemma hos Hasse och Alice.
 
 
 
 
 
 
Var tar dagarna vägen...?
 
  
 
 
 
Har inte gått och dött, jag lovar (ni som följer mig på Instagram vet att jag fortfarande lever) men har helt enkelt inte hunnit med att sitta vid datorn överhuvudtaget denna helgen, och så handlar det så klart också om att prioritera :)) och denna helg har jag enbart prioriterat nära och kära precis heeeela helgen !
 
  
 
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet Alice, liten Hugo och mitt hjärta J
 
 
 
 
 
I lördag var vi hemma hos Hasse och Alice och firade Alice som fyllde 15 år !! :)) senare på eftermiddag/kvällen hade A valt att vi allihop skulle gå och äta en bit mat tillsammans på Bishops Arms. Jag passade på att prova deras ceasarsallad, och den kan jag verkligen rekommendera, mums så god den var !! Blev en riktig toppenlördag !! :))
 
 
 
Söndagen spenderade vi på hemmaplan, bytte däck på bilen (eller rättare sagt J bytte däcken på bilen medan jag fixade på altanen) och plockade bort alla utemöbler, vilket jag borde gjort för lääänge sen, jag vet. Efter att det var gjort blev det en sväng ut till Gallerian :)) vilket det blev även idag, så nu är jag nästan helt klar med alla julklappar !!! Så grymt skönt. 
 
 
 
Nu: En kopp te framför en film sen blir det sängen, upp tidigt imorgon som gäller...
 
 
 
 
 
 
På återseende
 
  
 
 
KRAM J
 
  
 

 
 
Julgranskuor från Day home, visst är dom fina??  Dessa fann jag hos Blackballoon 
 
 
 
 
 
 
Vi närmar oss julens månad....
 
  
  
 
 
Jösses så fort veckor går, nu är det ju inte alls lång kvar till 1:a advent :)) ska bli riktigt riktigt mysigt !!
Har redan börjat förbereda lite smått inför advent. Har nämligen semester hela denna vecka och då passar det ju perfekt att fixa och dona lite här hemma :)) 


 
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska det putsas fönster här hemma och ihelgen får det nog bli ett lussebak tillsammans med Hugo, har en massa inplanerat denna helgen men nånstans ska vi väl hinna klämma in ett litet bak :)) Idag har jag surfat runt lite bland massor av massor med juldekorationer av alla dess lag på alla dess sidor :)) Skulle kunna sitta en hel dag och bara klicka runt bland allt fint. 

 
 
Något jag dock inte finner är denna hjort kronhjort (eller är det en ren?) här ovanför, möjligtvis ingen av er som vet var man kan finna just denna? eller en liknande...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa små stjärnor från Day skulle gärna få pryda granen här hemma i jul, skulle passa perfekt med julhängena från förra julen :)) Ååå nu blev jag sugen på att plocka fram jullådorna och gå igenom all julpynt...
 
 
Nu ska jag dock försöka slita mig från laptopen en stund och fortsätta med lite "pyssel" här hemma.
Hoppas ni har en fin torsdag raringar !!
 
 
 
 
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
  
  

 
Denna bild på Hugo och mig är en av bilderna jag skulle vilja ha som canvas på väggen i sovrummet, visst skulle det kunna bli fint? 

 
 
 
 
 
Ge bort en tavla i julklapp
 
  
 
  
 
 
Just nu kan du beställa canvastavlor hos Illux.se och få 15 % rabatt samt fri frakt  vid order över 500:-  Hos Illux kan du få ett foto förstorat på canvas i storlekar från 20x20 upp till 150x300, de förstorar, trycker och ramar in ditt foto på canvas och levereras sedan klar för upphängning, kan inte bli smidigare !! 
 
 
  
 
 
 
Eller kanske denna? 

 

 

 

 

Illux canvastavlor är dessutom tvättbara med fuktig trasa, bleknar inte även om det hänger i direkt solljus och har en exakt färgåtergivning. 

 

 

Jag ska absolut beställa en canvastavla i storlek STOR !! Älskar stora tavlor, det blir så mycket mer "levande" på något vis (men vilken det blir har jag dock inte bestämt mig för ännu), men var den ska hänga har jag iallafall redan besämt ;))

 

 

För att beställa er egen canvas gör följade:
 
 
 
 
 
  
 

Enkel beställning

 

 

 

1. Ladda upp ditt foto

 

2. Välj inramning

 

3. Beskär ev. bilden

 

4. Välj valfri storlek



 

 

Ange sedan koden "FOTO15" 
Lycka till !!!

 

 
 
 
 
 
KRAM Julia
 
  
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Mitt i allt vitt
 
  
 
 
 
Smidigt smidigt, nu kan man använda instagram även på internet har jag fått höra :)) så nu vet ni det, om ni inte redan visst vill säga ! Var faktiskt till en början ganska så skeptisk till just instagram, skaffade det då min lillebror absolut tyckte att jag skulle ha det, men njaa var ju inte så många som hade de så jag slutade att lägga upp bilder ett tag, för att sedan börja igen, och nu har ju mer eller mindre alla instagram och det är ju bara såå kul !!! :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till och med så roligt och enkelt att jag lätt glömmer bort bloggen ! men ska försöka bli lite bättre på att uppdatera även här inne....
 
 
 
Här hemma har vi hur som njutit av hemmagjord pizza denna fredagkväll och sett på film tillsammans :)) riktigt mysigt!! Nu har jag dock satt mig med laptopen och surfar julinspiration och julklappar åt Hugo och julklappar åt min J, inte lätt !! Men guuud så mycket fint det finns, är lite sugen på att ge min J denna i julklapp (har redan visat den för honom så då kan jag ju visa er med hihi) vad tycks?, visst är den fin !!! 
 
 
 
Nej nu ska jag återgå till "surfandet" här....
 
 
 
 
På återseende raringar, hoppas ni har en mysig kväll !!
 
 
 
 
 
 
 
 
KRAM Julia
 
  
 
 
 
 

 
Denna fick följa med hem från frisören sist jag var där och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet ! Håret känns redan "friskare"
 
 
 
 
 
Redken Extremé
 
 
 
 
 
Så här på hösten och vintern behöver håret verkligen få lite extra, iallafall kan jag känna så med mitt hår att det lätt blir elektriskt och känns torrt och trist, så denna produkt var värd varenda krona kan jag säga !! :))
 
 
 
Känner mig faktiskt så pass nöjd så att nästa gång jag besöker min frisör så jag nog minsann handla med mig lite fler produkter hem :))
 
 
  
 
Redken Extremé stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, samt reducerar friktion från hårborstning för att undvika mekanisk skada. Innehåller även  xylose socker för att ge värmeskydd. Håret skyddas från att brytas eller att dela sig och blir blankt och medgörligt.
 
 
 
 
 
Idag har vi haft en riktigt "slöar dag" här hemma och har väl mer eller mindre inte gjort nånting på hela dagen !! Har dessutom har huvudvärk sedan jag vaknade i morse (som fortfarande inte släppt) och det blir man ju så klart också jätte seg av.
 
 
 
Men vi har åtminstone varit en liten stund utanför dörren idag, då det var 4-årskontroll för Hugo idag på BVC :)) Så han har fått hoppat på ett ben, ritat huvudfotingar (med glasögong på haha), gått balansgång och kontrollerat både ögon och öron, så nu vet vi att allt är precis som det ska :)) känns skönt att höra.
 
 
 
Nu sover dock vår lille stora 4-åring sen några timmar tillbaka, man blir visst trött av 4-årskontroller ;) och mamma med kan jag berätta, så nu är det nog dags att sova även för mig...
 
 
 
 
 
 
 
Natti Natti med er !!
 
 
 
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 

 
Ihelgen har vi testat en ny fotolampa här hemma, vilket resulterade i cirka 550 bilder att ladda över till datorn :)) Så nu är man ju lite sugen på att skaffa hem lite mer utrustning, ja ni vet, lite studioblixtar och sånt ;)) Denna vore ju inte helt fel...
 
 
 
 
 
Tänk att lite ljus kan göra så mycket..
 
 
 
 
 
 
Tittar in en liten snabbis såhär på lunchen :)) har precis lämnat Hugo på dagis och ska snart bege mig till jobbet för ett kvällspass ! Var riktigt skönt att få lite sovmorgon idag, blev en lång dag igår med jobb och utbildning. 
 
 
 
Man hinner verkligen inte med att fånga dagen direkt när det är mörkt när man åker hemifrån och mörk när man kommer hem, det värsta med hösten, eller vintern kanske jag borde skriva. För hösten är väl ändå slut nu, eller hur !?? ;))
 
 
 
 
 
Moi i det nya ljuset ;))
 
 
 
 
 
Nej nu får det räcka för idag, måste skynda iväg till jobbet nu !!
 
 
 
 
 
 
 
På återseende
 
  
Kraam Julia
 
 
 

 
Nytt från Beck Söndergaard som passar perfekt nu när det börjar bli lite kallare, då jag gärna använder något skönt runt halsen även inne ;)
 
 
 
 
 
 
God morgon lördag 
 
 
  
 
 
Här hemma är vi precis på språng och ska alldeles straxt åka hem till Hasse och ta en kaffe och inte vilken kaffe som helst förstås för den är nämligen tack vare Hasse som jag och J fått upp ögonen för just kaffe av alla dess slag :)) och idag ska vi smaka en ny kaffeböna så det ska bli väldigt spännade !! :))
 
 
 
 
 
 
Jag klickade hem min Beck Söndergaard scarf från Country Dreams men de finns nog att klicka hem lite varstans :))
 
 
 
 
 
Men att få en riktigt bra expresso eller cappuccino (som jag helst förderar) kräver en bra expressomasin också ! och gärna bra vatten med så klart ! Vi har denna maskin från Gaggia dock en något äldre modell, men nu börjar man bli lite sugen på något nytt, uppgradera sig lite grann är ju aldrig fel ;))  
  
 
 
 
 
Dags att bege sig, bara jackan som fattas...
 
 
 
 
 
 
Önskar er en riktigt fin lördag
 
 
 
På återseende !
 
 
  
 
 
 
  

 
 
 
 Brrr så kallt det är ute
 
 
 
 
 
Usch så kallt det börjar bli ute nu (och usch för att jag inte alls tycker om vintermånaderna), försöker lika ihärdigt varje år att tycka om vinter, om inte mycket så lite i alla fall, men det går inge vidare. Att sitta inomhus i värmen och titta ut på det kalla landskapet utanför känns dock helt okej, men att gå ut, nej varför då?? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men med dessa på fötterna skulle jag nog kunna överväga att vara ute en hel del i vinter trots allt, är riktigt sugen på att införskaffa dessa, vad tycker ni?? Jag tycker dom ser riktigt varma och goa ut, och ett plus i kanten skulle väl vara att dom är snygga också ;)
 
 
 
 
 
 
 
Just de här vinterskorna är från Marc O'Polo och dom hittade jag hos Zalando och på rean dessutom!! :)) Kanske är värt att prova om inte annat. Köper sällan vinterkängor då jag av någon anledning aldrig slitit på dom jag köpt (haha) men nu skulle det vara skönt med ett par nya, ett par varmare. Får fundera lite på't iallafall !
 
 
 
Nej, nu ska jag fortsätta här hemma med det jag pysslade med, inte sitta framför datorn alltså ;))
 
 
 
Vi ses....
 
 
 

 
Cappuccino och pepperkakor = mys :))
 
 
  
 
 
Välkommen fredag 
 
 
 
 
 
 
Nu börjar julkänslorna smyga sig in lite här hemma, pepparkakor på bordet, ljusslingor på väggen, snart kan jag nog inte motstå att köpa hem lite hyacinter också ;)) och det hela är nog pepparkakornas fel...
 
 
 
Doften av just pepparkakor är för mig jul på något vis, även om man så klart kan äta pepparkakor året om, men vem gör de liksom?? ;)) denna julen har jag faktiskt förberett med julklappar sen (tro det eller ej) i början av september, tänkte försöka få en lugn och harmonisk tid precis innan jul detta år, till skillnad från alla andra jular ;)) vi får se om det går.
 
 
Men nog om julen för en stund :)) nu ska vi snart bege oss ut på en lite "shoppingrunda" har nämligen varit på jakt efter en riktigt varm mössa till Hugo men det har aldrig funnits i hans storlek, så nu ger vi de en chans till. Först på listan står Stadium, sen blir det nog Polarn O. Pyret, önska mig lycka till ;)
 
 
 
 
Ni får ha en fortsatt fin fredag och passa på att mysa ordentligt där hemma ikväll nu :))
 
 
  
  
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Anki med lille Texas i famnen och så jag vid deras sida :)) Hade som plan att ha med min Hugo på kortet också, men den planen hade inte Hugo ;)) (bilderna är i från överraskningsdaten tidigare i veckan
 
 
 
 
 
 
Nu tar vi helg...
 
 
 
 
  
Idag är det torsdag, men nu tar vi helg för imorgon är vi lediga hela familjen vilket ska bli såå skönt !! :)) Även om man har lite lediga dagar i veckan så känns det ändå speciellt när helgen kommer på något vis, och denna helg är det ju dessutom Fars dag och det ska vi fira så klart !! :))

 
 
 

Som jag skrev igår så blev det en runda på stan för min och Hugos del, och vi kom hem med lite utav varje :)) kläder till Hugo, farsdagpresent åt pappa J och så en ny sorts kaffebönor från Kaffemästaren till mamma i familjen ! :)
 
 
 
 
 
 
Önskar vi bodde närmre varann så vi kunde träffas precis när vi ville, min fina vän !
 
 
 
 
 

Nu ska jag ta några vändor ut till förrådet här, har börjat med ett litet projekt här hemma (vilket krävde en storrensning här hemma) herregud så mycket skräp man samlar på sig, var kommer allt ifrån (??) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fortsatt fin kväll
 
 
 
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin
 
 
 
 
 
Heelloo sweethearts!!
 
 
 
 
 
För en tid sedan skaffade jag bloglovin mest på kul och sedan glömde jag helt bort att jag faktiskt hade ett bloglovinkonto :)) men efter lite förfrågningar så har jag nu lagt upp en länk till er som vill följa mig där i spaltet till höger, eller så klickar ni helt enkelt bara på ikonen i detta inlägg så kommer ni direkt dit :))
 
 
 
 
Så, då var det sagt !
 
 
 
 
Nu ska vi ta och fånga dagen här Hugo och jag, blir en snabb sväng upp på stan (är ju nämligen ingen vanlig söndag denna söndag utan farsdag, och det ska vi fira så klart!!) sedan ska vi möta upp pappa i familjen och ta en liten fika minsann ;))
 
 
 
Kikar nog in lite senare....
 
 
 
 

 
Nu har den äntligen kommit, my new wallet från Marc O'Polo
 
 
 
 
 
Tittar in en liten sväng...
 
 
 
 
  
 Heej raringar, passar på att kika in en lite sväng så här på sena kvällen (är man nattuggla så är man) :)) Skulle egentligen lagt upp lite bilder från dagen, men dom ligger tyvärr kvar i kameran för någon (förmdligen jag själv) har slarvat bort USB-kabeln, så typiskt.
 
 
 
Så ni får hålla till godo med dessa två bilder istället :)) Fick nämligen hem denna skönhet i slutet på förra veckan. Blev positivt överraskad när jag ätnligen fick se den IRL så att säga. Fick för mig att den skulle kännas lite plastig, men tvärom, och det är ju aldrig fel !! Så denna snygging kan jag varmt rekommendera !!
 
 
 
 
  
 
Visst är den bara såå snygg !! ;)) Enkel och stilren, precis i min smak...
 
 
 
 
 Nu till något helt annat...
 
 
 
För vilken underbar dag jag haft denna tisdag. Den blev inte alls som den var tänkt, men den kunde absolut inte blivit bättre !! :)) Min J hade nämligen tillsammans med min vän vår vän Anki planerat in en liten middag och eftermiddagsmys framför öppnaspisen hemma hos Anki, Rickard och deras lille Texas i Nora. Sååå härlig överraskning, och mys framför öppnaspisen var ju bara såå skönt, riktig avkoppling. TACK !!  
 
 
Nu: Dags att sova tror jag minsann, vi ses imorgon igen !
 
 
 
 
 
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow my blog with Bloglovin

 
Godaste kaffet njuter jag av denna morgon, denna sorten heter Stockholm Roast och kommer ifrån Kaffemästaren här i Örebro. Tusen tack Hasse :)) får nog bli en litet besök i butiken snarast möjligast för att fylla på förrådet lite ;))
 
 
 
 
Äntligen äntligen tisdag !!!
 
 
 
 
 
Har verkligen haft busy days här hemma nu (sen i fredags för att vara exakt) känns som om jag mer eller mindre bott på jobbet ;)) Men nu är det ledighet som gäller, nästan en hel vecka !!! Så underbart skönt...
 
 
Lite trist dock att det inte ska vara något vidare fint väder, men vad kan man begära av november månad?? Inte mycket, eller hur ;))
 
 
 
Min lilla diamant ;))
 
 
 
 
 
Idag har vi ett fullspäckat schema, inte minst har jag en hel del jag behöver få gjort här hemma, så detta inlägg får bli kort. Men kände att jag iallafall var tungen och kika in och säga hej !! :):)
 
 
 
 
Återkommer nog lite senare under dagen eller ikväll...
 
 
 
 
 
Stor kram till er raringar !!!
 
 
 
//Julia
 
 
 
 

 
Hugo och hans Alice utanför IKEA igår :))
 
 
 
 
 
Heellloo sweethearts !!
 
 
 
 
 
Oj oj vilken busy dag (dagar) det varit i slutet på veckan här :)) Igår var vi ute en sväng på IKEA, var på jakt efter lite nya tallrikar men fann tyvärr inte dom vi letade efter (fick dock med mig ett gäng hem iallfall av en annan modell). 
 
 
 
Väl ute på IKEA var jag ju bara tvungen att spana in lite julsaker med så klart !! Tycker däremot att det inte fanns så mycket (??) till och med lite utplockat, så antingen har vi läängtat rejält efter julen detta år eller så har dom helt enkelt inte satt igång med den "riktiga" julskyltningen ännu...
 
 
 
 
 
Min lille skatt väntar på att Alice och Hasse ska komma :))
 
 
 
 
 
Hugo brydde sig dock inte om någon julskyltning eller tallrikar utan var helt upptagen med att fånga Alice uppmärksamhet :)) För er nya läsare som inte har en aning om vem denna Alice är så kan jag berätta att Alice (och hennes pappa Hasse) bott grannar med oss tidigare och har funnits med i Hugos liv sedan han var liten bebis, så Alice har blivit lite som en syster för Hugo, så sött.
 
 
 
 
Det var gårdagen de, idag har jag haft fullt upp med helt andra saker, men det tar vi imorgon.
 
 
 
 
Natti Natti raringar...
 
 
 
 

RSS 2.0