God morgon raringar !


Här hemma är vi uppe med tuppen idag, jag vaknade till och med långt innan alarmet på iphonen ringde så jag har varit vaken ett bra tag nu :-)

Till frukost idag fick det bli yoghurt med grantäpple. Måste faktiskt erkänna att detta var första gången jag köpt hem granatäpple. Fullkomligt älskar granatäppeljucie (så för er som inte testat de ännu, gör det!!). Jag får nog även köpa hem fler granatäpplen, för även detta var riktigt smarrigt !! :-)

Om en liten stund har det blivit dags att bege sig mot universitetet, och idag ska vi hålla våran lilla "mini - föreläsning" om social responsivitet (som jag skrev igår) Ska även bli super skoj att få se resten av klassens alla presentationer, spännande dag idag !!


Hoppas ni får en härlig onsdag

Kramar Julia



 
Bilder från helgen när vi var hemma hos farmor och farfar Arne. Känns att våren är på väg, och de har jag längtat efter såååå länge !! :-)
 
 
Heellooo sweeties !!!


Vilket härligt väder vi har idag denna februaridag nästan så man skulle kunna ta med sig bäckerna ut och sätta sig i solen en stund och läsa. Vårkänslorna spritter i kroppen :-)

Idag hade vi sovmorgon här hemma hela familjen, riktigt skönt då jag satt och pluggade till sent inpå natten igår (blev alltså ingen film igår, men det kankse det blir ikväll, vem vet) tror bestämt att jag inte somnade förens vid 01-tiden :-)

Om en liten stund ska jag fotrsätta att plugga här hemma, imorgon har min grupp och jag nämligen redovisning om social responsivitet med powerpoint presentation och hela kittet ;-) spännade spännnade !



 

Min finaste lille kille med benen fulla av spring.


Nu är det dags att kila, böckerna väntar....


På återseende

Kramar Julia



 
Snart är våren här och överallt i stan finns det en massa härliga vår och sommar nyeter i butikerna. Denna lilla Maison Belle flaska med doft av cucumber fick följa med mig hem idag. Så ni kan ju gissa vad jag sysselsatt mig med tisigare ikväll...


Heeej raringar !!!


Måndag igen, helgerna går verkligen alldeles för fort tycker knappt vi hann med något alls denna helgen. Imorse var vi uppe med tuppen här hemma och efter en natt med inte alls speciellt mycket sömn (då Hugo vaknat ett flertal gånger) kan jag meddela att jag är sååå trött just nu. Vet inte riktigt var jag ska hittta energi till att plugga senate ikväll ?? 

På vägen hem från universitetet idag svänge vi iallafall förbi stan en snabbis, och som jag skrev tidigare. Trots att det faktiskt fortfarande är rätt så kallt ute så  känns det ändå som att våren alldeles snart är här...
 
Men nu får det nog vara färdigstädat för ikväll ;-) nu ska jag ta och tappa upp ett varmt bad och krypa ner i en stund, höjdpunkten på dagen hihi ! sen blir det plugg och kanske (om inte klockan blir för mycket och jag är för tött) till och med se en film !!


P.s Maison Belles underbara rengöringsspray
går att klicka hem här.


 



Bild: Hovet


Sötaste lilla prinsessan och visst är hon såå lik sin mor :)












Igår kväll tog vi oss en liten promenad, Joacim, Melvin och jag och gissa vad vi hittade ?? Videung (!!) ett riktigt vårtecken :-)


Hellooo sweethearts


WOW vilket härligt väder vi haft idag (om något blåsigt) till och med lite vindstilla mellan varven, iallafall där vi var ;-) vi begav oss nämligen hem till farmor och farfar Arne i eftermiddags och passade så klart på att vara ute lite i solen och med vi menas Hugo, Joacim och jag.

Hugos storebröder Filip och Melvin föredrog att stanna inomhus istället, så vi är åtminståne tre i familjen som fått gott om friskluft idag :-)


Tror minsann att våren kommer komma väldigt tidigt i år, snart kan man väl till och med plocka tussilago ;-)


Här hemma pågår det lördagsmys för fulla muggar. Filip och Hugo har bänkat sig i soffan och tittar just nu på en film tillsammans, skulle tro att dom tittar på "Sammy's adventures" om jag ska gå på musiken. Ingen "Mello" här hemma inte, fick nog av de förra helgen ;-)

Nej, nu ska jag slå mig ner bredvid mina killar en stund innan det har blivit dags att fortsätta plugga....


Önskar er en riktigt mysig kväll

Kramar Julia



 
En liten färgklick i vårt annars ganska så "färglösa" hem, inte illa va lilla mamma ;-)


Välkommen härliga lördag


Åååh vilket härligt väder vi vaknade upp till denna lördagsmorgon, solen skiner från en klarblå himmel, kan till och med höra en och annan vårfågel kvittra utanför fönstret. Dock är det en aning blåsigt ute men vad gör det, solen skiner ju och vårkänslorna sprudlar !!!! :-)


Älskar tulpaner, framförallt R Ö  D A  !!!
 
 
Vad gör man då en dag som denna ?? på mitt schema för dagen står det studier, men inte riktigt ännu. Det tar jag nog tag i lite senare under dagen. Kanske till och med ikväll...
 
Men vad vi ska hitta på denna sista lördag i februari får jag nog återkomma med för det är inte riktigt bestämt ännu :-)


På återseende raringar
 
Kramar Julia







God morgon freeedag


Innan jag hälsar denna härliga fredag välkommen ska jag berätta något för er som inte händer särskilt ofta, igår var det nämligen jag som lagade middag till min älskade lilla familjen :-) För er som inte redan visste de så är det vanligtvis min sambo som lagar all mat här hemma och jag lagar väl mat någon gång per år, på sin höjd en eller två gånger (!), så nu är snart min kvot fylld för detta år ;-)

Idag var vi uppe med tuppen hela familjen, känns dock inte så jobbigt att gå upp tidigt längre eftersom det faktiskt blir ljus redan vid sju-tiden på morgonen, lovely. 

Hugo och J har redan begett sig iväg så om en liten stund ska jag sätta igång och plugga inför kommande tenta i socialpsykologi (har en hel del som ska plöjas igenom) innan det är dags att hämta Hugo på dagis.


Hoppas ni får en riktigt härlig dag

Kramar Julia



P.s Receptet på min lasagne kommer senare...


 
Just nu kan man klicka hem dessa underbara lakan hos H&M Home, älskar dessa gråa nyanser. Den lilla tygpåsen har jag faktiskt redan klickat hem...


God morgon torsdag !


Idag har väl ingen missat den stora nyheten !??? En liten prinsessa föddes tidigt imorse. Prinsessan Victoria och hennes Daniel har nu äntligen blivit förlädrar. Den lilla prinsessan vägde 3280 g och var 51 cm lång, stort Grattis.

Idag har vi fullt upp hela dagen på schemat, men vi har iallafall startat denna torsdag med en härlig sovmorgonen och det är ju aldrig fel ;-) Om en liten stund ska Hugo till dagis och jag ska bege mig iväg mot universitetet och föreläsning, busy busy !!!


Ännu mera vitt & grått från H&M Home


Idag har vi föresten ett strååålande vackert väder här i lilla Örebro till skillnad från gårdagen, nästan så man får lite vårkänslor!! ;-)

Nej dags att sätta fart....


Önskar er en riktigt fin torsdag
 
Kramar Julia





En liten Hugo på vårpromenad i stadsparken våren 2010. Känns som om jag tog dessa bilder här om dagen. Ibland tycks tiden stå helt still och så helt plötsligt har den bara passrat utan att man knappt hunnit blinka...


Heeej raringar !!


Vad gör ni en dag som denna? Mulet, blåsigt och kallt har vi här i lilla Örebro idag. Inge vidare härligt väder direkt, vet i sjutton om jag har lust att gå ut överhuvudtaget idag...

På mitt schema står det plugg H E L A dagen, eller iallafall fram till 17-tiden för då kommer mina killar hem igen :-) och då kan det nog passa ganska så bra med ett litet break !


Tror minsann att jaglängtar en aning till våren, men bara en aning ;-) finner mig själv sittandes minst en gång om dagen och titta igenom vår & sommar mappar med bilder på datorn. Men det är ju sååå härligt med vår!!! :-)


Nu ska det fixas lite morgonbestyr här hemma sedan väntar böckerna...



På återseende

Kramar Julia




Idag är det semeldagen eller fettisdag som man kanske egentligen ska säga :-)


Semeldagen


Dagen till ära hade jag tänkt baka semlor tillsammans med Hugo, men konstaterade för en liten stund sedan att jag helt glömde bort att handla med mig madelmassa hem igår, såå typiskt !

Kanske får bli en sväng ut till Philip på Vasa express och smaka på hans semlor i stället :-)


Här var det förberett inför dagens semelbak med bästa recept ur Leilas bok "a piece of cake"


För visst är det ett måste att iallafall äta minst en semla idag ;-) jag ääälskar semlor (vilket jag absolut inte gjorde som barn), dock vill jag helt äta semlorna på mitt sätt, vilket är utan möjlk !

Nu ska jag sätta igång med lite måsten här hemma, ni vet dammsuga och torka golv och sånt tråkigt :/ men det måste göras kan jag lova er.

Har haft två stycken grabbar här hemma (fyrbenta sådana) som har busat inatt och det verkar vara den svarta av dom två som fick ta mest stryk, för det är hans pälstussar som ligger lite varstans i vårt hem :-)


Önskar er en underbar dag!!

På återseende

Kramar Julia






En sommar i bilder


Nu börjar längtan till våren och sommaren infinna sig mer och mer för var dag som går, kanske är det för att vi snart går in i den sista vintermånaden och den långa vinter börja nå sitt slut,


eller kanske är det för att solen stiger högre och högre upp på himlen och solstrålarna värmer mer och mer....




Allting är bara så fantastiskt underbart när det är sommar. Dygnen tycks aldrig ta slut och grönskan är obeskrivligt vacker...




Snart, snart är den äntligen här igen. Då ska vi springa barfota på gräsmattan Hugo och jag, tills fötterna är alldles gröna...




Hej sötaste


Tidigare ikväll blev jag och Hugo sittandes framför datorn en lååång stund. Så lång stund att jag tror vi sett nästan (men bara nästan) alla bilder som vi tog förra sommaren. Nu kan jag nog inte annat än längta ihjäl mig efter våren, sommaren och värmen...

Tänkt så fort man glömmer, känns som om jag knappt minns hur det ser ut när det är grönt ute, när träden är fulla av blad och gräsmattan nästan är bländande grön, visst är det lustigt.

Men än är det ett tag kvar och tills dess får man hålla ut !

Nu ska vi ta tag i lite kvällsrutiner här hemma, Hugo (som fortfarande är vaken) ska borsta tänderna och krypa ner i sin säng. Sedan ska vi läsa bok sen är det dags för våran lille prins att sova, och det är det nog för mammai familjen med, jösses så trött jag varit idag.


På återseende imorgon igen

Kramar Julia




Några bilder från här om dagen då Hugo var ute och åkte pulka med pappa alldeles i närheten från där vi bor :-)


Heeej raringar !!!


Denna helgen sprang verkligen iväg fort. Natten till i lördags jobbade jag natt tillsammans med min vän Alexandra, vilket föresten gick hur bra som helst. Men oj så trött jag var hela dagen igår, orkade nästan inte göra nånting :-)

Nu är jag dock på benen igen och om en liten stund ska vi ge oss ut och få lite friskluft. Blir dock ingen pulkaåkning tyvärr då det till och med har regnat här inatt....




Önskar er en fortsatt fin söndag

KRAM J




Läste tidigare i veckan att underbara Leila Lindolm allas våran stora stora inspiratör och cupcake-drottning släpper sin egna produktlinje och öppnar netbutik fylld med en massa härliga köksprylar !!!


Heelloo sweethearts !!


Har ni börjat fredagsmys ännu?? :-) här hemma håller vi på och myser för fulla muggar. Hugo och jag har precis tittat på "Nalle puhs film" tillsammans och nu ska vi sätta oss och färglägga Tiger och självaste Nalle puh som jag skrivit ut från denna sidan.

Sedan har det blivit dags för en liten herre här hemma att hoppa i badet och mamma i familjen ska göra iordning sig för jobbpasset inatt :-)



Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll

KRAM J





Gårdagens mysigaste lille kille :-)


Välkommen freeeedag !!!


Denna vecka gick minst sagt snabbt, eller vad tycker ni?? Här i lilla Örebro har vi ett helt fantastiskt väder idag. Är betdydligt mer sugen på att packa ryggsäcken med lite goda smörgåsar och ge sig iväg mot Kilsbergen och åka pulka hela dagen istället för att sitta här hemma och plugga :-(

Får hålla tummarna för lika fint väder hela helgen så kanske det kan bli en tur till backen då istället :-)

Om en liten stund ska jag fortsätta att plugga några timmar här hemma, sen är det sova några som gäller, för ikväll ska jag åka och jobba natt för första gången på mååånga år. Det ska faktiskt bli riktigt kul, och dessutom ska jag jobba tillsammans med min finaste Alexandra!! :-)


Tror minsann Hugo skulle vilja ha en egen liten iphone :-)


Nu: Dags för en stor latte och lite mer plugg...


Önskar er en riktigt härlig fredag

Kramar Julia



RSS 2.0