Om bara 4 veckor flyttar vi in i detta lilla hus, låt mars månad gå fooort !!!
 
 
 
 
 
 Om fyra veckor flyttar vi in 
 
 
 
 
 
 
Ååå, vad jag önskar att denna månad ska gå fort, samtidigt som man har massor att göra så vill man ju inget hellre än att flytta in, nu nu nu !!!
 
 
 
 
Kliar i fingrarna på att få sätta igång och fixa med alla rummen, trädgården, altanen, utemöbler, ja A L L T som hör till, ska bli så kul ! :) känns nästan så där så man inte riktigt vet var man ska börja. Men lutar nog åt att det blir de större grejerna först. Med andra ord leta tapeter sen kan man börja inreda :)
Komsi komsi våren !
 
 
 
 
 
Har så klart redan tjuvstartat lite ändå med att köpa diverse inredningsdetaljer, lite till Annas kommande rum, vårt sovrum och till köket, och lite till hallen hihi, kunde inte hålla mig ! :)
 
 
Nu ska vi vänta in liten A som sover middag sen blir det en sväng för att inhandla fler flyttkartonger så vi kan börja rensa i förrådet 
 
 
 
Hoppas ni får en härlig lördag!
 
KRAM Julia
 
 
 
 
 
 

 
Storebror & lillasyster
 
 
 
 
 
Vinter igen
 
 
 
 
 
Lika förvånande  v a r j e år, jag vet ! Men man kan ju inte låta bli att få världens vårkänslor när snön smälter bort, solen skiner ocg snödropparna hittar upp ur marken. Men som sagt, de är minne blott just nu, för idag har det snöat massor och ser snarare ut som på bilderna än de jag precis skrev om...
 
 
 
 
 
 
 
Mina älskade barn, om ni visste hur lycklig jag är över att få vara er mamma! <3
 
 
 
 
Nog om väder. Här hemma har jag numera fullt upp om dagarna, vilken man så klart har med en liten tjej på snart 1 år ! (japp ni läste rätt, om bara 2 veckor har vi en 1-åring här hemma) men det är inte bara det som får tiden att bli knapp utan vi ska nämligen flytta :) I slutet av mars månad går flyttlasset och vi ska då Ä N T L I G E N flytta till hus, vi bor ju redan nu i radhus och huset vi ska flytta till är inte mycket större än de vi redan bor i, men det är ändå ett fristående hus och de ska bli så så underbart och jag behöver väl knappt skriva att vi längtar ;)
 
 
Nu ska jag ge en hungrig liten Anna lunch här. 
På återseende
 
 
 
 
KRAM J 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

RSS 2.0