Middagen igår bestod av hemmagjord hamburgare, jag är nog ingen hamburgeälskare dock hemmagjord som köpt, men gott är det !!
 
 
 
 
 
 
homemade burgers
 
 
 
 
 
 
Jaha, redan söndag. Fantastiskt !!! (eller inte) helgerna går ju alldeles alldeles för fort. Men min helg är dock inte slut riktigt ännu trots att det är söndag. Är nämligen L E D I G imorgon med !!! :)) 
 
 
 
 
Så imorgon ska vi njuta av sovmorgon, frukost på sängen och "gå-omkring-i-morgonrock-halvadagen-mys" :)) en riktgit lördagsförmiddag på en måndag med andra ord :))
 
 
 
 
 
 
Woop woop !!!
 
 
 
 

Men det är imorgon de, än är ju inte söndagen slut, eller hur !!! På eftermiddagen idag var vi iväg till Karlslund som ligger bara 5 minuter från dör vi bor och tog lite kort tillsammans med min lillebror Jakob. Var riktigt skönt att få komma ut en stund, är för mycket inne så här års tycker jag...
 
 
 
 
Vi fick hur som helst en hel del kort tagna men allt ska ju läggas in i datorn osv så imorgon kan jag nog bjuda på några bilder !!! fy för snö men wow vilket ljust det ger !!! :)
 
 
Nu: Kaffe dags....
 
 
 
På återseende 
 
KRAM J
 
 
 
 

 
"Hemma på våran gata i stan" Bild från här om dagen då vi gick ut en sväng här hemma för att åka snowracer :))
 
 
 
 
 
Long time no see
 
 
 
 
 
 
Här inne har det varit väldigt tyst i veckan, har varit en del VAB och en hel del jobb så har helt enkelt inte funnit tiden och när tiden har funnits har inte orken funnits helt enkelt, men som ni redan vet finns jag ju på Instagram som "Mittialltvitt" så ni är så klart välkomna att följa mig där :-) 
 
 
 
 
 
En glad och pigg Hugo i början på veckan...
 
 
 
 
Även om det så klart är hur mysigt som helst att vara ute i snön med Hugo och leka, åka snowracer göra snöänglar och snögubbar, men nu längtar jag efter våren. Vill göra ordning i vår trädgård, ta fram poolen, olja in trädäcket, plantera blommor, måla mina trädgårdsmöbler och bara njuta av att det inte är kallt ute!
 
 
Men det får jag fortsätta drömma om ett tag till...
 
 
Nu ska jag göra iording lite fika här hemma, saft och bullar !!! :))
 
 
 
På återseende raringar
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Har hört så mycket bra om detta nagellack så nu var jag helt enkelt tvungen att testa, verkar än så länge bra. Dock tyckte jag inte riktigt om kulörer, lite väl mycket pärlemo i för min smak, men det kan ju vara fint i sommar i och för sig.
 
 
 
 
 
 
Till mamma i familjen...
 
 
 
 
 
Blev tyvärr ingen sväng på stan igår, utan vi begav oss ut till Gallerian istället, lätt hänt ! Tråkigt på ett sätt då det nästan aldrig blir av att man strosar runt i affärerna på stan. Vet ju knappt vilka affärer som finns i stan längre. 
 
 
 
Föredrar dock (fryslort som man är) att strosa omkring på stan på våren och sommaren då alla uteserveringar är öppna och man kan njuta lite mer än att behöva frysa när man går mellan alla affärer.
 
 
 
 
 
 
Nytt nagellack till naglarna från O . P .I och så bästa handkräm från LA: BRUKET till händer. 
 
 
 
Tänk att det redan är torsdag (!!) denna vecka har gått otroligt fort trots att vi varit hemma och haft lite sjukstuga.   Om en liten stund ska jag ta och köra en liten städning här hemma sen blir det torsdagmys i form av tacos !!! :-)) mums...
 
 
På återseende
 
Kramar Julia
 
 
 

 
En helt vanlig vardag...
 
 
 
 
 
Heellooo raringar !!!
 
 
 
 
 
 
Allt bra med er?? Här hemma är vi på benen igen, vilket känns riktigt skönt ! :-)) blir så rastlös av att bara ligga hemma, iallfall när man känner sig hyfsat pigg. Tycker dock att det är viktigt att man är hemma och blir helt frisk och eliminera smittspridning så gott det går innan man ger sig iväg till jobb och dagis igen.. 
 
 
 
 
Men nu ska vi förhoppningsvis inte smitta :)) Idag har vi ledig onsdag här hemma, så idag ska Hugo och jag ge oss upp på stan en sväng och fixa lite ärenden!
 
 
 
 
 
 
 
 
Men innan vi beger oss tänkte jag skika in till er och visa några bilder från här om kvällen (läs förra veckan) då vi hade min barndomsvän Louise över på middag. 
 
 
Till middag serverades:
 
En tomatsås gjord på

2 burkar skalade tomater
Timjan
Köttfärs
Lök
Vitpeppar
Salt och svartpeppar
och en liten nypa socker
 
Pasta med pesto och citron, samt sallad
med en klick aioli till.
 
 
Super gott och enkelt !
 
 
 
På återseende
 
KRAM J
 
 
 
 
 
 

 
Nya brickan från Svenskt Tenn har fått ta plats i köket, blir perfekt att använda sen i sommar till att bära ut frukosten på, lääängtar !!
 
 
 
 
 
 
 
Dags att göra om...
 
 
 
 
 
 
Nu är jag inne i en riktig "göra om period", både här hemma och på bloggen :)) nya hyllor ska upp både i köket och i vardagsrummet, en till 3-sits soffa ska inhandlas och så ska det målas om lite här och var.  
 
 
 
Men en sak i taget, först måste vi komma på benen här hemma. Har nämligen legat i kräksjuka några dar, men nu mår vi mycket bättre. Så imorgon är det ledig dag på schemat sen är det back to work som gäller !!
 
 
 
 
 
 
Där tidningsstället från Bruka Design sitter nu ska jag sätta upp en hylla som jag kan ha lite porslin och kokböcker på
 
 
 

Tycker alltid man blir lite extra sugen på att fixa och dona denna årstid !! Har till och med lånat hem symaskinen från min mor, men vad jag ska hitta på med den har jag inte bestämt mig för ännu ;-)) 
 
 
 
 
 
 
Vår katt Pingu, som är som en liten skugga här hemma. Följer en vart man än går :))
 
 
 
 
 
Men nu ska jag slå på kaffemaskinen här hemma för om en stund kommer våra vänner Sara och Nino på en kopp kaffe och lite babbel, känns som om det var såå länge sen vi sågs trots att det bara är några veckor.
 
 
 
 
 
På återseende
 
Kraam Julia
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0