En underbar avslutning

på en underbar Jul


Idag började vi dagen med att ta en rejäl sovmorgon. Hugo vaknade nämligen ett antal gånger i natt och var jätte ledsen i ögat. Sista gången han vaknade var klockan 06.00 i morse. Så förmiddagen har varit mist sagt lugn här hemma till skillnad från vår eftermiddag. Först en sväng till mormor för att lämna av Hugo en stund då mamma Julia och pappa Joacim skulle åka på en shopping runda. Hugo älskar att vara hemma hos mormor och så är det så klart smidigare att ibland få åka och shoppa själva. Tack mormor!

Efter att ha gått omkring en stund på stans galleria begav vi oss tillbaka hem till mormor för att äta lite söndagsmiddag tillsammans. Även idag blev det en liten släktträff. Morbror Jakob var hemma, och så kom Morbror Joel, hans fru Elin och söta lilla Svea dit också. Är så kul att träffas tillsammans. Svea var på sitt allra bästa humör idag, så söt fasters älskling. Vid sin sida hade hon kusin Hugo som sprang och gav henne nappar, nappflaskor och leksaker. Världens raraste kusiner. Söndagsmiddagen bestod dagen till ära av julskina, prinskorv, köttbullar, lax, potatis, sill och grönkålsröra och självklart julmust till, en perfekt middag så här på självaste Annandagen.

En bild säger mer än 1000 ord...

Nu är klockan redan 21.30 och vår lille kille sover för natten. Jag och Joacim hade tänkt göra ett nytt försök med filmen som vi aldrig såg igår. Håller tummarna för en lyckad filmkväll. Imorgon är det måndag och en hel vecka av ledighet har vi framför oss, underbart.


Trevlig kväll och på återseende imorgon.
Kramar från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0