Juldagen


Hugo tycker att mammas Iphone är

jätte kul att leka med...



Då var Julafton slut för denna gången, men än finns det mycket kvar av julen. Idag är det självaste Juldagen. En dag jag minns som väldigt lång när man var liten. Men nu så här som vuxen är det en riktigt mysig dag. Vi ska spendera eftermiddagen hemma hos min pappa/Hugos morfar och hans sambo Camilla. Ska bli jätte kul att träffa alla mina bröder på en och samma gång. Storebror Joel kommer dit tillsammans med hans fru Elin och dotter Svea, och så lillebror Jakob samt lillebror Isak. Många pojkar blir det! MYS.

Just nu ligger vår lille prins här hemma och sover lite middag. På förmiddagen har vi tagit det lugnt. Lekt med Hugos julklappar. Byggt med brio järnvägen, staplat abc klossar samt lekt med bilar. En riktig toppen start på denna dag. Ikväll stundar det middag hemma hos familjen A. Har fått höra att det är Italiensk mat som står på Menyn. Ska bli så gott.

Nu ska jag ta och göra i ordning mig lite samt väcka en viss liten kille.

Önskar er en fortsatt trevlig dag.
KRAM Julia

Kommentarer
Postat av: Therese - Colins mamma

Tack, detsamma! :) Vi hade en jättebra julafton, men idag blir det till att ta det lugnt hemma. Skönt!



Hoppas ni får en fin fortsättning på julhelgen. Kramar

2010-12-25 @ 15:10:33
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese
Postat av: Hemma hos Katta

Vad fina ni är! =)



Hi hi, här har vi också en liten kille som bara älskar mammas och pappas iPhone. Philip fick faktiskt en egen liten iPhone (leksaksvariant såklart) och den är nästan, nästan lika spännande. Annars är Talking Tom en favorit! =)



God fortsättning!!



Kraaam /Katta

2010-12-25 @ 15:13:42
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Kikar in här, är en stor bloggälskare. Även super intresserad av heminredning. Läser att du skriver mycket om din lille prins och att du älskar inredning. Har du inte några fina bilder från prinsens rum som du kan visa upp. Hörs igen. Hoppas att du och familjen har en supermysig jul. Kram kram

2010-12-25 @ 20:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0