Underställ & Julklappar

Dagen startade vi klockan 08.00 idag. Hugo har hostat en hel del under natten men var pigg och glad när han vaknade så det fick bli dagis idag, inte Hugo emot. Har fått en massa gjort idag. Inköp av både julklappar, vit färg (som ska användas till att måla om lite inredning här hemma) samt kompletterat Hugos garderob. Han växer så det knakar våran lille kille, så ett gäng nya tröjor fick det bli och så en ny mössa och två stycken underställs tröjor från Polarn o. Pyret, kan komma till användning i pulkabacken senare i vinter. Efter dagis stannade jag och Hugo kvar ute en stund i vårt fina vinterväder för lite lek i parken innan det blev dags att gå in i värmen och äta lite fisk och potatis, mumms!

Nu blir det fortsatt mys för min och Hugos del, pappa Joacim ska iväg på annat håll så honom får vi klara oss utan en stund ikväll, men med lite "Monsters Inc" och ett varmt kvällsbad ska det nog gå bra.


Ha en fortsatt trevlig kväll
och på återseende
Kramar Julia

Kommentarer
Postat av: Therese - Colins mamma

Vad kul :) Ja, känner ju igen dig nu!



Skönt att ha köpt det, PoP har mkt bra tycker jag. Vi har också en underställströja i lager 2. Kan väl behövas om vi får en likadan vinter som förra året.



Vad mkt snö ni ser ut att ha! Här är faktiskt barmark igen.



KRAM

2010-11-22 @ 19:03:32
URL: http://minbebis.com/blogg/hostherese

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0