Den efterlängtade kräftskivan



Igår kväll hade vi kräftskiva ute på "stora gräsmattan" här hemma. Vi hade dukat upp med  ett stort lååångbord och en massa gott att äta. Allt från "västerbottenostpaj á la Julia", baguetter, olika goda ostar, "sallad á la Hasse"  och så kräftor så klart !


Det är otroligt gott med kräftor, men inga kräftor är så goda som svenska kräftor, mums !!



Heej alla rara !!

Vilken fantastiskt kväll (och dag med för den delen) vi hade igår. Det var nästan sådär "utomlandskänsla" i luften, det blåste en del nästan hela dagen, men vinden var alldles varm, helt underbart.

Det blev en väldigt lyckad kräftskiva med massor av glada människor. Barnen älskade kräftorna och jag tror   dom tillsammans åt upp nästan 2 kg (!) svenska kräftor :)



Melvin, Hugo och Filip. Såå fina våra killar !!



När vi (killarna) ätit upp alla kräftorna var det dags att spela lite kubb. Det var dock två små busar vid namn Hugo och Oliver som tyckte det var väldigt roligt att flytta på alla pjäser hit och dit så till slut var det lite svårt att veta vilken pjäs som stod var :)

När mörkret sedan kom samlades vi allihop för att tillsammans skicka upp "ljuslyktor" på himmlen. Det var så fantastiskt vackert. Ska lägga upp några bilder imorgon så ni får se hur vackra dom var.

Nu ska jag krypa upp i soffan en stund, sedan väntar sängen. Är såå otroligt trött, jäääsp...


På återseende imorgon.

/Kramar Julia




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0