Gick upp med tuppen imorse, redan klockan 05.45 tassade jag omkring här hemma för att inte väcka Hugo. Brukar nämligen gå upp lite tidigare än övriga familjen. Skönt att få lite egen tid på morgonen så man hinner göra iordning sig i lugn och ro.

Har denna torsdag haft en kort dag på jobbet, tidig men kort. Riktigt skönt att få sluta tidigit då och då. Efter jobbet åkte jag iväg och handlade lite gott inför eftermiddagen/kvällen. Sedan vidare till dagis för att hämta min lilla älskling. En trött älskling som till och med låg och sov i sin vagn när mamma kom för att hämta.


Bjuder här på ännu mera vinter, har tagit så många bilder denna vinter.
Nu är frågan bara, vad ska man göra med alla bilder...?

Idag kommer Filip & Melvin på en liten visit. De skulle varit här i helgen som var men det var annat inplanerat, tur i oturen med tanke på att vi hade kräksjukan här hemma. Hugo blev så glad när vi åkte och hämtade storebröderna. En toppen överraskning om man frågar Hugo.

Nu har vi precis ätit grillat här hemma hela stora familjen. Hade nästan glömt bort hur gott det är med grillat. Grillspett med champinjoner, fläskfilé, röd paprika och halloumi, hemmagjord bearnaise och pommes, enkelt & gott.

Dags att återgå till torsdagsmyset

På återseende


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0