Höstpromenad


Bilderna är från igår då vi tog en liten promenad i det fina höstvädret.  Denna helg har vi varit hundvakt åt vår grannes fina hund Zeke, vilket är väääldigt uppskattat hos våran Filip som är familjens djurvän nr 1 :)


Heeej raringar


Här sitter just nu en vääldigt glad mama, min huvudvärk har för en liten stund sedan plötsligt försvunnit (eller ja, plötsligt och plötsligt det är nog tack vare treon), och det är ju bara sååå skönt (!!!)

Tidigare ikväll innan det var dags att lämna Filip och Melvin hos deras mamma fick det bli en sväng förbi farmor och farfar Arnes nya hus, en viss Filip var nämligen vääldigt nyfiken på att se hur det såg ut i och med att han inte blev med igår.

Och där blev det full rulle kan jag berätta, grabbarna grus skulle så klart leka kurragömma med lillebror Hugo :) upp och ner i trappan, in i garderober, och så ut i trädgården för att sedan springa in igen...


Filip och Hugo hand i hand :)


Så nu har vi en trött liten Hugo som krypit upp i soffan och sitter och tittar på Lotto på bråkmakaregatan. Men om en liten liten stund är det dags för våran lille herre att krypa ner i sängen, för nu är klockan snart läggdags..

Imorgon har vi en ny vecka framför oss och inte vilken vecka som helst, för på torsdag är det Hugos födelsedag :)


Hoppas ni får en fortsatt mysig söndagskväll.

Vi ses imorgon

KRAM J



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0