Att njuta av sommaren

 
I förmiddags tog vi bilen och styrde mot Stora Mellösa som ligger några mil utanför Örebro för att plocka jordgubbar och bada vid Katrinelund. 
 
 
 
 
  Heelloo sweethearts !!
 
 
 
 
Idag har vi verkligen tagit vara på det fina vädret och det känns i hela kroppen, är nämligen helt slut :-) men det var det värt !! Hugo har haft en toppen dag och det var ju tanken.

Denna sommar tyckte han dock inte att det var lika kul att plocka jordgubbar som förra sommaren, men vi lyckades i alla fall få ihop några liter till slut (och några i magen med så klart !!!) Jag och Hugo gick direkt ner till skylten som det står "Corona" på vilket är en av mina favvo gubbar, sååå otroligt söta och goda
 
 
 
När jag var liten älskade jag att åka och plocka jordgubbar, känns så otorligt somrigt på något sätt och då kunde man dessutom hitta självplock lite varstans. Värre är det dock idag, finns nämligen inte så många ställen man kan plocka på runt omkring där vi bor, så detta är vårat lilla självplocksställe dit vi åker varje sommar ! :-)
 
 

Anledningen till varför Hugo hade så brottom med att plocka sina jordgubbar blev vi varse om ganska så snart, han hade ju räknat ut att vi skulle åka ner till en liten badstrand som ligger nästan precis vid självplocken och ville ju så klart
B A D A
 :-) 
 
Så efter att vi stuvat in alla jordgubbar och en badsugen liten Hugo i bilen åkte vi vidare mot badstranden. Var ovanligt varm i vattnet med tanken på det dåliga vädret som varit så Hugo fick vi knappt med oss när det var dags att åka hem igen.
 
Väl hemma igen fick vi besök av Hugos favorit Alice, så medan pappa J åkte iväg och flugfiskade några timmar så passade vi på att bada i poolen, cykla en sväng och äta massor massor med jordgubbar (och glass)
 
 
Nu: Filmdags
 
 
 
  På återseende
  
  Kramar Julia
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0