Tapetprover & ledig onsdag


Igår fick jag änltigen hem lite olika tapetprover som jag skickat efter från Sandberg, älskar deras tapeter och så finns det så otorligt mycket att välja ibland också :-)


Välkommen lediga onsdag


Om lite drygt 4 månader fyller våran lille stora prins 4 år !! (helt otroligt vad tiden går fort) och till dess hade jag tänkt mig att göra om lite inne på Hugos rum, dröjer nog inte länge förens det är dags för uppgradering av större säng med :-)

Men tapetsering är det som ska tas tag i först (!!) men det här med att välja tapeter är ju inte det lättaste, har faktiskt inte riktigt bestämt om vi ska tapetsera hela rummet, eller om vi bara ska tapetsera en fondvägg och så måla resten, hmm tåls att fundera på.


Finns så himla många fina tapeter, denna skulle passa perfekt som fondvägg på Hugos rum, om vi nu gör på blå inredning vill säga :-)


Tur att det bara är mitten på Juni för innan vi ska fixa iordning på Hugos rum ska vi fixa lite på utsidan av vårat lilla radhus. Förhoppningsvis (om vädret tillåter) ska vi bygga ett soldäck på baksidan i helgen som kommer täcka nästan hela gräsytan, ska bli så skönt att slippa hålla på med detta eviga gräsklippande !!! :-)

Nu: Dags för dagens första latte sedan har det nog blivit dags att ta tag i denna lediga onsdag !!



På återseende

Kram J



Kommentarer
Postat av: Karin

Supersött!:)

2012-06-13 @ 14:09:46
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: camilla

Vilken fin, dom gör så fina tapeter! Vi ska ha den ljusblå "Kaspar" i Eltons rum!



Hoppas du haft en skön dag!



Kram

2012-06-13 @ 20:44:52
URL: http://vitarummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0