Börjar som smått

 
Nu är det bara 4 dagar kvar till 1:a advent och lite av julpyntet har fått komma upp. Kunde inte låta bli att tända julstjärnan och adventsljusstaket som ska stå i köksfönstret, nu är dom dock nedpackade igen och kommer inte upp förens på söndag :))
 
 
 
 
 
Heeej raringar !!!
 
  
 
 
 
 
 
Känns lite overkligt nästan att det är 1:a advent på söndag, har inte riktigt fått några julkänslor ännu trots att jag letat fram allt julpynt, putsat vartenda fönster, köpt hem saffran och pepparkaksdeg och nya blommor till köksfönstret. Igår var jag till och med och köpte en liten tomtedräkt till Hugo som han ska ha på lucia, men var är julkänslorna....?
 
 
 

Får hoppas på att helgens "julbak" kan bära med sig lite julkänslor, ska tydligen även komma en del snö lagom till advent och snö om något ger väl julkänslor !!! :))
 
 
 
 
 
 
 
Snart får jag hänga upp julstjärnan i sovrumsfönstret...
 
 
 
 
 
Efter dagis idag passade vi på att pyssla lite här hemma Hugo och jag, köpte nämligen med oss lite apelsiner och nejlikor hem igår (och lite glögg med för den delen) så lite julstäning har vi allt fått här hemma nu :)) och med tanken på all snö som kommit under dagen så ser det lovande ut...
 
 
 
 
Önskar er en fortsatt fin tisdagskväll....
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin O

Nu är det bara en dag kvar, härligt värre:)
Apelsiner och nejlikor hör ju till undrar om man kan få tag på några här:)

kram!

Svar: Ja det gör ju de :)) framförallt så luktar det så gott med aplesiner, nejlikor och glögg ;)IKEA kanske har lite apelsiner haha ;)
Julia

2012-12-01 @ 09:11:12
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0