Sorel - Snow Commander

 
Nu är det inte långt kvar till vintern (som förhoppningsvis ska bli betydligt kallare än förra vintern) Hugos nya vinterkängor kommer från SOREL och ska tåla hela -32 grader, inga kalla fötter här inte :))
 
 
 
 
 
Snart kan vintern komma...
 
 
 
 
 
Tjocka Vinterbyxor är inhandlade √

Vintermössa och vintervantar är inhandlad √

Ett par rejäla vinterskor √
 
 
Återstår dock ett nytt underställ då de han har nu börjar bli lite för smått. Är även på jakt efter en bra vinterjacka till Hugo men tycker att det varit lite svårt att hitta någon som är både funktionell, skön, varm och som ska matcha byxorna så klart, inte det lättaste tyvärr. 
 
 
 
 
Dessa vinterskor inhandlade jag på Stadium, men går även att klicka hem på nätet med, på Stadium.se. Rekommenderar dock att mäta foten så man får rätt storlek :))
 
 
 
 
 
Om det är någon som har tips på bra vinterjackor får ni gärna ge lite förslag :)) har funderat på Helly Hansens K synergy jacket till Hugo, men den ser inte så varm och go ut (?) vinterbyxorna han har är dessa så det matchar ju med det mesta som tur är. Får leta vidare helt enkelt...
 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan under en filt med min lilla prins här hemma som fortarande har feber, stackarn :( får bli film och mys resten av kvällen.
 
 
 
 
 
 
På återseende
  
 
Kraam Julia
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Tycker också att Helly Hansen kläder är toppen. Har dom till våran dotter. Däremot tycker jag att det var svårt i år att hitta en bra jacka !!!
Vet inte om vi kanske kör på något annat märke denna vinter.

Tack för tipset på skorna, verkar superbra !!!
//Sara

2012-10-17 @ 21:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0