Stora Holmen

 
Söndagspromenad på Stora Holmen.
 
 
 
Host host host...
 
 
 
Idag har det inte varit många knop här hemma kan jag berätta, känns som om förkylningarna bara går runt runt här hemma, helt hopplöst ! Nu är det min tur (igen), eller tur och tur, har väl egentligen inte riktigt hunnit blivit frisk sen jag fick ont i halsen för snart 4 veckor sedan, men nu är halsen (och rösten med för den delen) värre än nånsin. Låter som en hes gammal gumma, vilket man snart är med för den delen (gammal gumma alltså) haha ;))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så denna måndag har jag spenderat inomhus och kurerat mig precis hela dagen lång, byggt lite med Lego duplo med Hugo, vilat en stund i soffan, spelat lite memory och byggt lite med smått lego för att sedan vila en stund till...
 
 
 
Imorgon hoppas jag på att må lite bättre så vi åtminstone kan få lite friskluft. En kort cykeltur vore skönt. Packa ner en termos med varm chocklad och en lite smörgås och bege sig bort till Karlslund, så vill jag att min morgondag ska se ut !
 
 
 
I söndags efter jobbet åkte vi in mot stan och Stora Holmen för att gå en liten promenad och för att Hugo skulle få leka lite ute. Här har vi nämligen haft regn nästan hela helgen så det gäller att passa på, och tur var väl de, för färgerna var helt fantastiska igår, tänkt att jag inte alls tyckte om hösten förr, kan inte riktigt förstå varför? 
 
 
 
 
På något sätt har det blivit lättare att tycka om hösten de senaste åren, eller kanske sen Hugo föddes. Man är ute mer på ett helt annat sätt, och så tänker jag tillbaka såklart på den hösten han föddes för 4 år sedan, min underbara lilla skatt.
 
 
 
Nu: Dags för en kopp te
 
 
 
 
Sov så gott raringar
 
  
Kramar Julia
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin O

Så himla höstfint!

2012-10-23 @ 02:31:31
URL: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0