En dag i huvudstaden

 
Vår fina 5-åring 
 
 
 
 
 
 
Utflykter är bland det bästa som finns
 
 
 
 
 
 
 
Precis i början av januari, (då utflykter egentligen ska bestå av en ryggsäck fullproppad med massa goda smörgåsar, varm choklad och kaffe i termos, pulkor och varma kläder), begav vi oss till huvudstaden för att hitta på något roligt tillsammans. För denna start på 2014 bjöd verkligen inte på speciellt mycket snö. Första stoppet fick bli på Naturhistoriska museet/cosmonova. Dock var vi inte ensamma med denna idé. Det var så pass mycket folk att vi knappt fick parkering. Senare på eftermiddagen begav vi oss in mot city för att till en början gå på skansen. 
 
 
På promenad från Skansen till Junibacken.
 
 
 
 
 
 
 
Men denna dag blev inte riktigt som tänkt, utan väl framme vid skansen började det regna och allt kändes sådär bitit kallt, så vi bestämde oss för att det fick bli Junibacken istället :)) var så klart precis lika mycket folk där. Till och med så mycket folk att vi fick stå i kö i nästan 30 minuter innan vi till slut kom in....
 
 
 
 
 
 
 
 
I väntan på att få komma in på Junibacken
 
 
 
 
Inne på Junibacken var det vad jag skulle beskriva rent ut sagt K A O S, såå mycket barn och dubbelt så många föräldrar precis över allt. Men det var nog mest jag som tyckte det var jobbigt med allt liv, för Hugo njöt till fullo och det är ju så klart huvudsaken. 
 
 
 
När det var dags att bege sig hemåt passade vi på att handla med oss lite böcker och annat skoj från Junibackens butik, finns så mycket fint där inne och så mycket böcker, men denna gången fick "Snömannens hemlighet" och "farbror med det röda äpplet" samt några fina vykort och en A B C affisch följa med hem :)
 
 
 
Efter en väldigt lång (lite smått stressig) men underbar dag packade vi in oss i bilen för att åka tillbaka hemåt igen. Nu längtar vi tills det blir lite mer vår så vi kan åka tillbaka till huvudstaden igen, vi måste ju trots allt besöka Skansen...
 
 
På återseende raringar
KRAM J
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Louise

En fika nästa gång ni kommer upp? :)

Svar: Mer än gärna vännen <3 denna gången blev det lite stressigt :)
Julia

2014-01-15 @ 07:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0